Violeti Tomič odpovedali predstavo in grozili hčerki

Odkar se je Violeta Tomič podala v politične vode, je pod njenimi nogami pristalo še kakšno poleno več. Pa ne le pod njenimi, polena pod noge letijo celo njeni hčeri.

1. 6. 2014

"Hčeri so blokirali elektronsko pošto in Facebook, enostavno zamenjajo gesla. Vemo, da imajo nekatere zelo močne stranke, ki nas močno ne marajo, zaposlene ljudi, ki intenzivno delajo na računalnikih in so za to tudi plačani. Ampak jaz se jih ne bojim in jim sporočam, da naj se nekam zaletijo. Grožnje in pritiski so večinoma anonimni. Blogerji zmerjajo in govorijo take stvari, da jih ne smemo brati, saj bi drugače zboleli. Nimajo pa, po domače povedano, jajc, da bi prišli do tebe in ti pogledali v oči. Dogajajo se zelo grde reči, poslali so celo novinarje, da preiskujejo moje kuhanje delavcem Vegrada, ki sem jim šla kuhat iz srca," pravi Violeta Tomič.

Nenaklonjeni pa so tudi ljudje, ki politikom več kot očitno ne verjamejo več, in s tem tudi Violeti:

"Zelo težko je. Sama imam že dva meseca načrtovano dobrodelno predstavo za gasilca, ki si je pri žledolomu poškodoval nogo, a so mi jo odpovedali, ko so izvedeli, da kandidiram, čeprav se z dobrodelnostjo ukvarjam že veliko let. Ljudje so enostavno nehali kupovati karte, saj so mislil, da smo taki kot politiki, ki se gredo enkrat na pet let slikat s kakšnim revežem. Mi med reveži živimo in jim neprestano pomagamo! S tem so najbolj škodili revežu, ki je samozaposlen, ima majhne otroke in ima poškodovani obe nogi. S to zavistjo in neumnostmi pa najbolj škodimo sebi. Ljudje so tako zavedeni, da ni čudno, da je tako, kot je."

Povzeto po pisanju revije Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri