VIDEO: Zmagovalka Adele tako ganjena in objokana, da je komaj govorila

V Londonu se je odvila podelitev glasbenih nagrad brit (BRIT Awards 2016), na kateri je slavila Adele, ki je domov odnesla kar štiri nagrade. V medijih pa močno odmeva tudi njen ganljiv zahvalni govor. Pripravi robčke!

VIDEO: Zmagovalka Adele tako ganjena in objokana, da je komaj govorila (foto: Profimedia) Profimedia
25. 2. 2016

Adele je po letošnjem dogodku BRIT Awards 2016 postala rekorderka, saj je domov odnesla tri nagrade, in sicer za najboljšo britansko izvajalko, najboljši britanski singel in nagrado za album leta.

Nato pa je prejela še posebno nagrado za mednarodni uspeh, kar pa so ji sporočili kar iz vesolja, saj je novico o zmagovalki sporočil prvi britanski astronavt na mednarodni vesoljski postaji Tim Peake.

In prav ko je prišla po to nagrado, se je Adele zlomila.

"Ne morem verjeti, da je bil na posnetku Tim Peake, moj sin si bo mislil, kako sem kul ... to je bilo res enkratno," je začela zvezdnica, nato pa s težavo iskreno spregovorila o tem, da se je za nekaj časa izgubila in ni vedela, ali se bo sploh kdaj lahko vrnila.

Oglej si njen ganljiv govor:

Preberi še: Ne boš verjela, kaj Adele doživlja, preden stopi na oder! 

Na Britih tudi vroč nastop Rihanne in Drake-a!

Najbolj vroč nastop na BRIT Awardsih 2016 sta izvedla Drake in Rihanna, ki sta poskrbela za seksi izvedbo skladbe Work.

Oglej si njun nastop:

Kdo je še slavil?

Nagrado za najboljšo britansko skupino so prejeli Coldplay, najboljši britanski izvajalec leta je postal James Bay, najboljša tuja skupina Tame Impala, najboljši tuji izvajalec Justin Bieber, nagrado za najboljši video pa so prejeli One Direction za skladbo Drag Me Down.

Oglej si še kakšne obleke so na Brit Awards 2016 nosile svetovno znane zvezdnice (FOTO)!

Kylie