VIDEO: Žena Willa Smitha iskreno spregovorila o svoji NEPRIČAKOVANI odvisnosti (mi smo šokirani)

Tega resnično nismo pričakovali!! 😳

VIDEO: Žena Willa Smitha iskreno spregovorila o svoji NEPRIČAKOVANI odvisnosti (mi smo šokirani) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 5. 2019

Ameriška igralka in žena igralca Willa Smitha, Jada Pinkett Smith, je odkrito spregovorila o odvisnosti, s katero se je borila, preden je spoznala svojega moža.

Verjetno si misliš, da je Jada bila odvisna od drog ali alkohola, kar je v Hollywoodu resnično najbolj pogost (že skoraj normalen) pojav, a temu ni tako.

Njena odvisnost je sicer zelo pogosta, a o njej se toliko ne govori, še posebej, če  je odvisnica ženska. O njej je Jada spregovorila v svojem pogovornem šovu na Facebooku, ki ga vodi skupaj s svojo mamo in hčerko Willow. 

Jada je o tej temi ZELO iskreno povedala tole:

"Neko obdobje, ko sem bila samska, sem bila zasvojena s pornografijo. Ko sem ugotovila, da moj odnos do tega niti malo ni zdrav, sem poskušala biti vzdržna. Zdaj vem, da sem s tem poskušala zapolniti praznino, ki sem jo čutila v sebi in to nikakor ni bilo pametno."

Igralka je tudi priznala, da je zaradi obsedenega gledanja filmov za odrasle imela prevelika pričakovanja v spolnosti, kar je povzročalo težave pri normalni vzpostavitvi realnih odnosov. 

Celoten posnetek oddaje Red Table Talk si lahko pogledaš TUKAJ.

Jada je še povedala, da se je sprijaznila s posledicami svoje odvisnosti in poiskala tudi strokovno pomoč, danes pa meni, da je zdrava mera takšnih filmov nekaj čisto normalnega, če seveda stvari ne gredo predaleč.

Bravo, Jada, za iskrenost!

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Anamaria Goltes je zlobne jezike utišala z eno samo objavo na Instagramu

Priporočamo tudi: Jeeeeeej! Iris Mulej je drugič mamica, sinu pa sta nadela PRELEPO (neslovensko) ime