VIDEO: To je posnetek, ki Meghan Markle pokaže v PRAVI luči

Vsi ljudje, ki so ga videli, so bili tako presenečeni nad njenim odnosom, da je posnetek postal viralen! 😳

VIDEO: To je posnetek, ki Meghan Markle pokaže v PRAVI luči (foto: Profimedia) Profimedia
15. 10. 2022

Meghan Markle je v enem od svojih javnih nastopov presenetila vse!

Med intervjujem za revijo Fortune, ki velja za eno najbolj spoštovanih poslovnih revij vseh časov, je namreč vojvodinja delovala precej razdražena, slabe volje in neiskrena! 

V pogovoru, ki se je vrtel okoli močnih žensk, je večkrat poudarila, kako mediji z njo slabo ravnajo, obenem pa trdila, da se na njihovo mnenje nikoli ni ozirala. Sebe je medtem označila za avtentično in zelo ranljivo osebo, prav to pa naj po njenem mnenju tudi tako motilo medije in "vse ostale". Ali je s tem namigovala na kraljevo družino, lahko samo ugibamo.

Najbolj zanimiv del intervjuja pa pravzaprav niso njene besede, ampak njena govorica telesa, ki naj bi po besedah strokovnjakov bila zeloooo čudna in precej zgovorna. Mnogi so si celo enotni, da je Meghan končno pokazala svoj pravi obraz.

Poglej si kontroverzni video Meghan Markle, ki ga je zate razčlenil vrhunski strokovnjak telesne govorice, Bruce Durgham:

Bruce takoj na začetku videa preseneti z izjavo, da je vojvodinja popolnoma neiskrena!

Njen glas neprestano poudarja, da je topla, avtentična oseba, ki ima dobro srce, njena telesna govorica pa naj bi razkrivala ravno nasprotno. Strokovnjak psihologije nadaljuje, da je v intervjuju bolj kot kadarkoli prej pokazala svoj ego, kar se je še posebej videlo ob izjavi novinarke, ki ji je dejala: "Nisi edina močna ženska!"

Čeprav je bil stavek mišljen kot pohvala in neke vrste tolažba, da vojvodinja ni sama v svojih prepričanjih, ampak ji ob strani stoji še cela vojska ostalih močnih predstavnic ženskega spola, je Meghan te besede vzela precej drugače.

Po njenih kretnjah sodeč je izrečeno vzela zelo osebno in hkrati postala precej razdražena, saj jih je razumela kot grožnjo. Ni ji bilo po godu, da ni edina in prva, pravzaprav naj bi po besedah Durghama v njej divjal ego, kar je nakazala s popravljanjem svojih las in stiskanjem ustnic.

Video je seveda v javnosti požel veliko zanimanja, na Otoku pa se kraljevi strokovnjaki zgolj muzajo, saj že mesece poskušajo dopovedati prav to, da Meghan v prvi vrsti misli zgolj nase in na svoj ego.

Uf! Kaj pa ti misliš - je vojvodinja res tako vase zagledana ali je imela zgolj slab dan? 😳

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Se spomniš NIKITE? Umaknila se je iz javnosti, zdaj pa smo našli njene NOVE fotke

Priporočamo tudi: TO si Kate Middleton privošči za zajtrk, kosilo in večerjo (skrivnosti vitke postave + VADBA)