VIDEO: Na to čudovito pesem sta Severina in Igor odplesala prvi ples mladoporočencev

Severina je objavila nove čudovite utrinke z njune filmske poroke. Poslušaj pa tudi čudovito pesem, na katero sta odplesala otvoritveni ples mladoporočencev.

VIDEO: Na to čudovito pesem sta Severina in Igor odplesala prvi ples mladoporočencev (foto: Instagram Severina) Instagram Severina
9. 12. 2015

Severinina poroka s 600 gosti (zgolj pogostitev naj bi stala okrog 43.000 evrov)  je bila res poroka leta. "Najina poroka bo kot iz pravljice. To bo prava predstava za naju in najine goste," je pred poroko izjavila pevka in res je bilo tako.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Dec 4, 2015 at 11:45am PST

Ženin se je na dan poroke do Severinine hiše pripeljal v stari stoenki, poleg svatov pa so ga pričakali tudi trubači. Neveste v čudoviti obleki oblikovalke Vesne Sposa (preprosta obleka te oblikovalke stane 5000 evrov, koliko je stala Severinina, lahko samo ugibamo) ženin pred civilno poroko ni videl. Je pa svojo ljubezen potrdil s podpisom predporočne pogodbe, po kateri mu ne pripada Severinino premoženje, če se kdaj loči od nje. Ravno tako ne sme vplivati na njeno kariero, piše revija Story. Severinino previdnost lahko razumemo, saj je z eno nogo že petkrat stala pred oltarjem.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Dec 4, 2015 at 7:10am PST

 

Na odru so med razkošno zabavo, ki se je odvijala v beograjskem hotelu Crowne Plaza,  nastopili Petar Grašo, Goran Karan, Lepa Brena, željko Joksimović, Aca Lukas , Keba in ob treh zjutraj tudi sama Severina. Nevesta je bila v poročni obleki dolgo v noč, šele ob dveh zjutraj se je preoblekla v nekaj udobnejšega.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Dec 2, 2015 at 4:01am PST

Katero pesem pa sta si izbrala mladoporočenca za otvoritveni ples? Pesem Moje zlato pevca Petra Graša, ki jo je znani pevec seveda odpel v živo. Poslušaj, za kako lepo pesem gre. Med drugim pesem poje: Ljubim te za znoret' ...

Petar Grašo: Moje zlato

Oglej si še novo Severinino pesem in videospot Sta' je svit. Pa tudi otvoritveni ples mladoporočencev, ki je obnorel splet.