VIDEO: Talentka Lina na poti k novi zmagi še v nemškem talent šovu!

Po tem, ko je 'naša princeska' Lina Kuduzović leta 2010 zmagala v šovu Slovenija ima talent in se leta 2015 uvrstila v finale švicarskega pevskega talent šova, zdaj navdušuje še v nemškem šovu The Voice Kids.

VIDEO: Talentka Lina na poti k novi zmagi še v nemškem talent šovu! (foto: facebook.com/sit.lina.kuduzovic) facebook.com/sit.lina.kuduzovic
7. 3. 2017

Sodnike in poslušalce je že takoj očarala na 'slepi' avdiciji s fantastično izvedbo skladbe Hurt izvajalke Christine Aguilera, s katero se je uvrstila v naslednji krog.

Preden bereš naprej, stisni 'play':

V drugem krogu je s pomočjo svojega mentorja morala naštudirati skladbo The Greatest izvajalke Sie, ki jo je v naslednjem krogu izvedla še z dvema drugima sotekmovalcema.

Oglej si še ta nastop:

Tudi tokrat se je Lina odlično odrezala, od vseh treh nastopajočih je najbolj navdušila prav ona, tako da je zdaj še korak bližje k zmagi!

14-letna Lina Kuduzović se je kmalu po tem, ko je pri sedmih letih čez noč postala znana po vsej Sloveniji, z družino preselila v Švico.

Po dveh letih življenja v švicarskem mestu Egerkingen se je Lina že dobro navadila na tamkajšnje življenje, osvojila je jezik, leta 2015 pa se je celo prijavila na švicarski pevski talent šov.

Z izvedbo pesmi Footprints in the sand izvajalke Leone Lewis je tako navdušila žirijo, da jo je ta s pristiskom na zlati gumb poslala naravnost v polfinale šova, kjer je navdušila z izvedbo skladbe Clown, ki jo v originalu prepeva izjemna glasbenica Emeli Sandé, in se uvrstila v finale!

Istega leta je 12-letna Lina zastopala Slovenijo na Evroviziji za otroke, in sicer s skladbo Prva ljubezen.

Lina, čestitke za uspeh in seveda držimo pesti za novo zmago!

Preberi še: Jamie Dornan (50 odtenkov) razkril, kakšne punce so mu v resnici všeč (zdaj ga imamo še rajši)