VIDEO: Tako plešejo profesionalni plesalci iz Zvezde plešejo 2018 na svetovnih tekmovanjih

Nova sezona šova Zvezde plešejo 2018 se je uradno začela in in glede na video material, ki smo ga našli, smo prepričani, da bodo znani Slovenci in Slovenke v rokah profesionalnih plesalcev odlično napredovali.

VIDEO: Tako plešejo profesionalni plesalci iz Zvezde plešejo 2018 na svetovnih tekmovanjih (foto: POP TV) POP TV
15. 3. 2018

Profesionalni plesalci v šovu Zvezde plešejo 2018 imajo za seboj lepo število plesnih tekmovanj in mi smo našli nekaj starih posnetkov, iz katerih je razvidno, zakaj naši plesalci redno nosijo domov medalje in pokale.

Miha Vodičar

Miha je srečno zaročen s svojo izbranko Kristino Pangos, v peretklosti pa je na plesnem parketu njegova boljša polovica bila Nadiya Bychkova. Takole sta leta 2012 odplesala rumbo na evropskem plesnem tekmovanju v Španiji.

Jagoda Batagelj

Jagoda pravi, da je zanjo najbolj strasten ples rumba, na spodnjem posnetku pa sta se z možem Jurijem odplesala ča-ča-ča (tekmovanje v Angliji leta 2014, finale).

Tomaž Šter

Tomaž je plesal že v prvi sezoni šova Zvezde plešejo 2017, in sicer z Nušo Lesar, tokrat v šovui Zvezde plešejo 2018 pa se po parketu vrti z Rebeko Dremelj. V prvi oddaji sta odplesala jive, sicer pa Tomaž pravi, da obožuje tudi rumbo, ki je po njegovem mnenju najbolj stasten ples. Našli pa smo tudi posnetek s tekmovanja v Pragi (2011), kjer je s soplesalko odplesal Pasodoble.

Martina Plohl

Tudi Martini plesni odri niso tuji, saj se s plesom ukvarja že od devetega leta naprej. Leta 2014 se je udeležila plesnega tekomovanja na Češkem, kjer sta s plesnim partnerjem Kristijanom Burazerjem v finalu odlično odplesala ča-ča-ča.

Andrej Rebula

Andrej prihaja iz plesne družine, s plesom sta se namreč ukvarjala že njegova starša, ki sta odprla tudi svojo plesno šolo. Pravi, da kraj plesa ni tako pomemben kot družba in energija v prostoru. Med videoposnetki smo uspeli najti utrinek s tekmovanja, kjer je z Bárbaro Ribeiro odplesal sambo.

Gordana Grandošek Whiddon

Tako Gordana kot tudi njen mož (Trent Whiddon) sta izredno aktivna na plesnem področju in sta producenta lastnega muzikala Le Hotel in šova Satisfaction on a dance floor. Gordana pravi, da je njen sanjski plesni partner ravno njen mož, kar lahko vidimo tudi iz njunega nastopa leta 2015, ko sta v Vietnamu takole odplesala Pasodoble.

Foto: osebni arhiv

Preberi še: Zvezde plešejo 2018: Spoznaj srčno izbranko Mihe Vodičarja

Priporočamo tudi: Indira (The Biggest Loser Slovenija) končno razkrila svojo novo ljubezen!