VIDEO: Slovenca na poti k zmagi v hrvaškem talent šovu!

Mlada slovenska akrobata Flipping Art sta na hrvaškem Supertalentu, oddaji posneti po licenci Got talent, preteklo nedeljo osvojila srca naših sosedov in se uvrstila v polfinale. Spodaj si oglej VIDEO njunega nastopa.

VIDEO: Slovenca na poti k zmagi v hrvaškem talent šovu! (foto: Arhiv Flipping Art) Arhiv Flipping Art
24. 10. 2017

Tim Nuč in Luka Avguštin, ki tvorita dvojec Flipping Art sta lansko leto svoje veščine že pokazala na oddaji Slovenija ima talent, vendar se jima kljub uspešni avdiciji ni uspelo prebiti naprej, tokrat pa se je vztrajnost izplačala.

Fanta sta s svojo kreativno točko sprva nekoliko zavedla žirante s kitarskim nastopom, ob koncu svoje točke pa sta si prislužila stoječe ovacije s strani občinstva in se s štirikrat “da” uvrstila v polfinalno oddajo.

Preden bereš naprej, stisni 'play':

Kako lepo je, ko Slovenci žanjejo nove uspehe v tujini!

Si videla? Hrvaška pevka Maja Šuput, ena izmed članov žirije, ju je že skoraj hotela odsloviti z besedami "Slovenca, te kitare bi lahko uglasila tudi doma", a sta jo kaj kmalu presenetila s svojo zahtevno akrobatsko točko.

Kako lepo je, ko Slovenci žanjejo uspehe v tujini!

To ni bil prvi nastop dvojca Flipping Art v tovrstnih oddajah!

Fanta sta se že lani predstavila tudi na Slovenija ima talent. Kljub temu, da se takrat nista prebila do polfinalne oddaje, nista obupala. Tokrat sta poskusila s prijavo na hrvaško licenčno oddajo, ki se je izkazala za več kot odlično potezo.

"Občutki, ko stojiš pred stoječo publiko z ovacijami, so vredni vsakega odrekanja. Pogosto sva namreč morala dati treningom prednost pred družino in prijatelji,"

je povedal Tim, starejši od članov dvojca, in dodal, da še nista pokazala vsega, kar znata. "Za polfinalni nastop pripravljava še bolj dinamično, daljšo in predvsem bolj epsko točko," je še razkril.

Flipping Art

Omembe vredno je tudi to, da je njuno vztrajnost, talent in energijo v zadnjem času prepoznala svetovno znana slovenska akrobatska skupina iz Ljubljane - Dunking Devils, člani katere so ju vzeli pod svoje okrilje, saj jima želijo omogočiti vstop na svetovni trg. 

Nudili jima bodo tudi pomoč pri pripravi točke za polfinalno oddajo Supertalenta, saj imajo za sabo številne izkušnje z nastopi na domačih in tujih televizijskih oddajah.

Fanta, čestitke za uspeh in seveda držimo pesti za zmago!

Fotografije: Arhiv Dunking Devils

Preberi še: Tara Zupančič navdušuje z ustvarjanjem teh luštnih skodelic in Tanja Žagar: Tako fantastično je videti komaj nekaj dni po porodu!

Priporočamo tudi: 10 razlogov, zakaj je tvoja starejša sestra ZAKON