VIDEO: Raiven predstavlja novo skladbo – Bo to hit jeseni 2017?

Simpatična pevka Raiven je, ravno ko smo se spraševali "pa kje se to jesen 'skriva' naša simpatična pevka z roza lasmi?", oznanila super novico. 

VIDEO: Raiven predstavlja novo skladbo – Bo to hit jeseni 2017? (foto: Instagram.com/@raivenofficial) Instagram.com/@raivenofficial
7. 11. 2017

Po nastopu na EMI, kjer je s skladbo Zažarim zasedla 3. mesto in izdani plošči Magenta, ki jo je pospremil pop-up promocijski koncert za izbrance, smo njeno zadnjo uspešnico Sijaj to poletje lahko poslušali v oglasu priljubljenega mobilnega operaterja.

V času priprav na njen nocojšnji koncert, ki se bo odvil v ljubljanskem SiTi Teatru in kjer ne bo manjkalo roza samorogov, uličnih artistov in dobre glasbe z gosti, pa se je Raiven včeraj na Facebooku oglasila z najnovejšim singlom z naslovom Povej.

Prisluhni novi skladbi Povej TUKAJ:

Povej je prva skladba na pevkinem prvencu, poimenovanem Magenta. Pospremljena je z videospotom, za katerega sta poskrbela mlada ustvarjalca Jani Ugrin in Anže Vrabl.
 
Raiven o pesmi pravi, da ji zelo veliko pomeni, da ima pravo vizualno podobo, ker je prav ta skladba zanjo najbolj osebna od vseh pesmi na plošči, saj govori o notranjem dialogu in iskanju lastne identitete.

Je tudi edina, ki jo je napisala čisto sama, aranžma pa je delo Jerneja Kržiča.

So se tudi tvoje oči med gledanjem videospota ustavile na pevkini modni opravi? 

No, naj ti izdamo, da je za garderobo v videospotu odlično poskrbel Matjaž Plošinjak (na fotografiji spodaj), del oblikovalskega tandema EricMatyash.

Si vedela? 

Raiven modne piste sicer niso tuje, občasno namreč stopi tudi v vlogi fotomodela. Na pomoč pri izbiri stajlingov pa običajno pokliče slovenske modne ustvarjalce, s katerimi že lep čas lepo sodeluje.

Pa še zanimivost o sokolu, ki se pojavi na koncu videospota …

Ta izjemna ptica je udomačena in prebiva na posestvu pri njenih starših. Bi si mislila, kaj takega!?

Poglej še VIDEO: Zunaj je nov, daljši 'teaser' iz filma 50 odtenkov SVOBODE

Priporočamo tudi: Jani (Cool Fotr) se je odločil za spremembo videza! Poglej, kako je videti in ZAKAJ se je tako odločil in Kaj je to LJUBEZENSKI ORGAZEM? Si ga že doživela?