VIDEO: Princ Harry sodeluje pri NOVEM projektu kraljeve družine (kje pa je Meghan?)

Ali to pomeni, da se princ le pobotal s svojo družino? Razkrijemo ti v nadaljevanju! 👇

VIDEO: Princ Harry sodeluje pri NOVEM projektu kraljeve družine (kje pa je Meghan?) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 9. 2021

Čeprav je princ Harry kraljeve dolžnosti opustil in se skupaj z Meghan Markle preselil v Ameriko, kjer sta s svojimi izjavami povzročila velik razdor  v svojem odnosu do kraljeve družine, mu je le-ta očitno vse odpustila!

Če ne popolnoma, pa vsaj v namene novega projekta, ki so ga s skupnimi močmi predstavili v spomin in čast pokojnega princa Filipa, moža kraljice Elizabete II, ki se je od nas poslovil aprila letos.

Skupaj z britanskim BBCjem so namreč za Harryjevega dedka pripravili dokumentarni film z naslovom Princ Filip: Kraljeva družina se spominja, pri katerem so sodelovali vsi ožji člani monarhije, z izjemo kraljice. 

Gre za precej čustven posnetek njegovih še vedno žalujočih sorodnikov, kar je za kraljevo družino redkost, iz Amerike pa se iz svojega kalifornijskega doma javi tudi princ Harry, ki o svojem dedku prav tako čustveno pove, da je bil velik človek. 

Dokumentarni film o princu Filipu, pri katerem sta sodelovala tako William kot Harry, si lahko v celoti ogledaš v spodnjem videu:

Fotografije: Profimedia

Preberi še: FOTO: Dom Ane Klašnja je zagotovo eden najlepših estradnih domov pri nas (poglej ga)

Priporočamo tudi: Kate Middleton opažena v TEM suknjiču iz Zare (modni svet je navdušen!)