VIDEO: Poglej si to razkošno poroko znanega Youtuberja!

O, uau! Sodeč po njunem razkošnem življenjskem slogu v resnici nismo pričakovale čisto nič manj ...

VIDEO: Poglej si to razkošno poroko znanega Youtuberja! (foto: Instagram.com/jonolsson1) Instagram.com/jonolsson1
27. 6. 2018

Poročila ste se komaj v soboto, v nedeljo pa je po spletu že zaokrožil posnetek poroke slavnega youtuberja (in nekdanjega profesionalnega smučarja prostega sloga) Jona Olssona in njegovega dekleta Janni.

 

A post shared by Jon Olsson Delér (@jonolsson1) on

Če si kdaj spremljala njun Youtube kanal (njega lahko pogledaš TUKAJ, njo pa TU) potem veš, da je njun vsakdanjik poln prestižnih potovanj, oddihov z jahto in neobičajnih problemov, kot je izbira ploščic za njun novi mega bazen pred njuno novo mega vilo v španski Marbelli.

 

A post shared by Jon Olsson Delér (@jonolsson1) on

Prav zaradi slednjega so bili standardi za poroko slavnega parčka postavljeni vsaj še kakšno stopničko višje, in moramo priznati, da nas spodnji posnetki niso prav nič razočarali.

Posnetek njune poroke si lahko pogledaš TUKAJ:

Poroka se je sicer odvijala na plaži, ji je pa tisti ščepec drugačnosti zagotovo dodal tudi pristanek padalca, ki je novoporočencema sredi obreda prinesel prstana.

Že poznaš njuno zgodbo?

Simpatičen parček se je sicer spoznal na večerji v švedski prestolnici Stockholm, ko ju je gostja večera posedla skupaj. Kljub temu da je bil Jon vsem dobro poznan športnik, Janni na začetku ni vedela, za koga v resnici gre.

 

A post shared by Janni Olsson Delér (@jannid) on

Zaročila sta se na balkonu njunega novega doma v Španiji, tudi ta trenutek pa sta ujela v enem njunih zabavnih vlogov. Poglej si ga TUKAJ:

Fotografije: Instagram.com/jonolsson1

Preberi še: Poglej, kako se je Meghan Markle na poroki prikupno spotaknila

Priporočamo tudi: Rok Kunaver je podal PRVO izjavo o novi ljubezni z Natalijo Gros