VIDEO: Miley Cyrus, je to res tvoj glas?!?

Nismo mogli verjeti lastnim ušesom. Ta posnetek bo za vedno spremenil način, kako gledaš na razvpito pevko in igralko Miley Cyrus.

VIDEO: Miley Cyrus, je to res tvoj glas?!? (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2016

Ta konec tedna je bila Miley Cyrus gostja v oddaji The Tonight Show with Jimmy Fallon, v kateri je presenetila s popolnoma drugačnim nastopom.

Pozabi na golo Miley v kričeči opravi in njene 'klasične' pop pesmi, ob katerih se razuzdano zvija po odru. Pripravi se na presenečenje!

23-letna ameriška pevka se je tokrat odločila, da bo izvedla priredbo svetovno znane uspešnice Baby I’m in the Mood For You izvajalca Boba Dylana.

In ko smo slišali njeno izvedbo, smo bili navdušeni. Z malce drugačnim naglasom in ob spremljavi benda The Roots je tokrat 'samo pela', ampak pela je perfektno!

Oglej si videoposnetek:

Oglej si še, kako Miley obvlada jogo!

V oddaji je Miley voditelju zaupala tudi, da se že nekaj časa ukvarja z ashtanga jogo, s katero skrbi za svoje zdravje in dobro počutje.

Pevka je pozornost vzbudila s to fotografijo ...

... ki jo je objavila na Instagramu. Priznala je, da je za tak položaj potrebno ogromno vaje, je pa voditelja vseeno pozvala, da lahko preizkusita kakšen položaj, če želi. 

Jimmy je izziv seveda sprejel, kako mu je šlo, pa si oglej v videu:

Miley pa ni edina zvezdnica, ki je tako gibčna. Poglej, kako gibčna je tudi 'Bridget Jones' ali pa preberi, zakaj igralka Katie Holmes skriva svojo ljubezen (na dan prišle podrobnosti pogodbe ob ločitvi).

Priporočamo tudi: 7 stvari, ki jih ni pametno objavljati na družbenih omrežjih