VIDEO: Maja Šebenik -Sheby predstavlja novo skladbo Se prepoznaš

Sheby, mlada r'n'b pevka s pravim imenom Maja Šebenik, predstavlja novo skladbo Se prepoznaš?, ki pripoveduje o samostojni, svojeglavi, svobodni ženski.

VIDEO: Maja Šebenik -Sheby predstavlja novo skladbo Se prepoznaš (foto: Matic Kremžar Photography) Matic Kremžar Photography
20. 4. 2017

"Ta skladba je moj glas. Z njo želim povedati, da vem, kaj delam in da o tem odločam sama. Besedilo sicer pripoveduje zgodbo dekleta, ki išče svoj glas v razmerju, ki jo omejuje. Sama želi naprej in samozavestno sprejema odločitve. Sama," o skladbi pravi Sheby.

Preden bereš naprej, stisni 'play':

Sheby je svojo vizijo sodobne, samostojne ženske upodobila tudi v videospotu, ki ga je posnela skupaj z ekipo Primate.

Kadre videospota so posneli v dveh dneh v Kranju, poleg Sheby pa v spotu nastopajo še Laura Butkovič, Eva Butkovič, Valentina Golič in Neja Stoilkovsky.

Za oblačila je poskrbela kar Sheby – kolekcija, ki jo vidimo v videospotu 'Se prepoznaš?' je njena zaključna naloga na fakulteti NTF.

Tako skladba kot video sta manifestacija ženske energije. Vizualizacija skladbe bazira na podobah močnih žensk, jih povzdiguje in jim daje moč, nadvlado.

Glasbeno in produkcijsko plat skladbe 'Se prepoznaš?' je mojstrsko zložil Cazzafura, krivec mnogih hitov skupine Muff, Zlatka in drugih, besedilo pa je nastalo pod peresom Sheby.

Preberi še: Maja Šebenik - Sheby je srčna izbranka sina Srečka Katanca!