VIDEO: Lady Gaga je vse presenetila! Brilijantno je odpela ameriško himno

Si mislila, da Lady Gaga ni kdo ve kako kvalitetna pevka? Ko boš slišala, kako je odpela ameriško himno na jubilejnem 50. Super Bowlu, si boš zagotovo premislila. 

VIDEO:  Lady Gaga je vse presenetila! Brilijantno je odpela ameriško himno (foto: Profimedia) Profimedia
9. 2. 2016

Čast kot nobena druga

Odpeti himno na Super Bowlu je izjemna, če ne kar največja čast, ki lahko doleti ameriške pevke in pevce. O Super Bowlu je namreč moč govoriti samo v presežkih. Letos si je finale ameriškega nogometa preko malih zaslonov zgolj v ZDA ogledalo kar 120 milijonov ljudi. V preteklosti so s himno odogdek otvorile pevke, kot so Whitney Houston, Beyonce, Christina Aguilera, Mariah Carey in Jennifer Hudson, letos je ta čast pripadla Lady Gaga.

"Lady Gaga mi je povrnila nacionalni ponos"

In čeravno ali pa ravno zato, ker nihče ni pričakoval tako izjemnega nastopa, je bilo presenečenje toliko večje. Lady Gaga  je himno odpela briljantno, s toliko moči in tako častno, da so igralcem povzele solze po licih. Ko so ob zadnjem tonu stadion preletela še ameriška letala, je bilo navdušenje popolno. "Lady Gaga mi je povrnila nacionalni ponos," pišejo Američani v komentarjih na Youtubu. Verjamemo. Tudi mi imamo mravljince po celem telesu.

Poslušaj še izvedbe nekaterih drugih pevk. 

Whitney Houston - Super Bowl 1991

Beyonce - Super Bowl 2004

Christian Aguilera - Super Bowl 

Jennifer Hudson  - Super Bowl 2012

Mariah Carey - Super Bowl 2002