Kate Middleton je podala REDKO izjavo o svojih otrocih!

"Ja pa iiiiiiiii!" Še eden tistih dokazov, da so člani kraljeve družine le običajni ljudje! So se še kateri zdele njene besede preprosto očarljive?  ❤️

Kate Middleton je podala REDKO izjavo o svojih otrocih! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2019

Kate Middleton je na svojem zadnjem uradnem kraljevem obisku še posebej navdušila majhno deklico, saj je...

... simpatično pohvalila njene kitke, hkrati pa je deklici zaupala še nekaj!

Princ William in Kate obožujeta otroke, večkrat sta priznala, da se najraje pogovarjata prav z njimi, saj so tudi najbolj iskreni in zabavni sogovorniki.

To sta dokazala tudi tokrat, saj je Kate zelo toplo pristopila do dveh deklic, William pa ji je sledil. Punčkama je bilo seveda tudi malce nerodno, Kate pa je razkrila tudi, kako pletenje kitk poteka pri njih doma v Kensingtonski palači!

"Vauu, kakšne lepe kitke imaš. Kdo ti jih je spletel? Tudi jaz sem danes hotela (hčerkici) Charlotte splesti kitke, a se žal ni izšlo najbolje!" je vojvodinja v smehu zaupala deklici in prijazno dodala: "Tvoje so res zelo lepe!"

Celoten video si lahko pogledaš tukaj 👇:

Bravo, Kate, za iskrenost! A to ni bila edina simpatična stvar v videu!

Oče deklic je vojvodinji tudi zaupal, da naravnost obožujeta princese in da ga je mlajša povprašala, zakaj Kate ni oblekla takšne obleke, kot jo ima princesa Elsa (iz risanke Ledeno kraljestvo).

Kate je deklici v pojasnilo odgovorila: "Vem, vem, res mi je žal, tista je res lepa, ampak danes sem morala obleči hlače, ker bom pomagala pri striženju ovčk."

No, pa smo izvedeli tudi to, da vojvodinja prav tako obožuje Frozen! 😂 

Po končanih uradnih dolžnostih pa sta si Kate in William privoščila tudi nekaj časa zase in odšla na romantičen zmenek, kjer sta v miru preizkušala lokalne dobrote in uživala v prekrasnem razgledu na jezero!

Kako lepo! 😍

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kozmetičarka hollywoodskih zvezd: 'TA sestavina učinkuje enako kot PRESTIŽNE kreme'

Priporočamo tudi: Uaaaau! Na dan je prišlo, kaj je Harry ob rojstvu sina podaril Meghan Markle