VIDEO: Ines Erbus v novem spotu kot slovenska Severina

Plavolasa pevka Ines Erbus, ki smo jo lahko spremljali kot eno izmed tekmovalk v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ima nov videospot za pesem Kada cura časti. Ob ogledu smo takoj pomislili na to, da je Ines v bistvu naša slovenska Severina.

VIDEO: Ines Erbus v novem spotu kot slovenska Severina (foto: YouTube printscreen) YouTube printscreen
26. 9. 2016

Da je Ines zaljubljena v balkanski turbo folk, smo spoznali že ob njenih singlih Moje oči plaveDim od cigareta in Malo se popilo, zato njena najnovejša pesem Kada cura časti v bistvu ni neko presenečenje. Tako kot pri prvih treh skladbah, 23-letna Ines tudi tokrat poje v hrvaškem jeziku in igra na svoj seksapil.

Je pa za to pesem posnela daleč najbolj vroč videospot, v katerem je pokazala svojo izklesano postavo. S celotno podobo pa nam dala idejo, da imamo v bistvu tudi Slovenci svojo Severino (malo za hec, malo zares ;))

Oglej si ta vroč videospot:

Po poti hrvaških glasbenih zvezdnic?

Ines je novo pesem posnela v Zagrebu, in sicer s prav posebno zvezdniško ekipo. Pod pesem sta se podpisala dva izmed trenutno najbolj popularnih in uspešnih producentov na Hrvaškem.

Kot piše portal govori.se je avtor glasbe in produkcije je Branimir Mihaljević, ki sodeluje s številnimi znanimi imeni, kot so Petra Kovačević, Lidija Bačić in Mejaši. Besedilo je delo Dušana Bačića, ki se podpisuje pod hite Severine, Jelene Rozga, Nede Ukraden, Jasmin Stavrosa, Učiteljic in številnih drugih. 

Ekipa ima med referencami velike balkanske uspešnice, kar je eden od razlogov, da se je Ines odločila za sodelovanje.

"Prvič sem se z Dušanom Bačićem srečala pri drugem singlu Moje oči plave, kjer se je podpisal kot avtor glasbe in tudi besedila. Hitro smo se ujeli, saj je bilo vsem jasno, kakšen izdelek si želimo. Ker je bil odziv publike zelo dober, sta pri naslednjem singlu Malo se popilo moči združila Bačić in Mihaljevič. V istem tandemu je nastala tudi nova pesem," pravi mlada pevka, ki se je pred kratkim vrnila iz Zagreba.

Odlično sprejeta pri Hrvatih

Ines se pri sosedih odlično počuti. S Hrvati se velikokrat tudi dobro nasmejijo, ko kakšne besede ne izgovori ali naglasi pravilno.

"Hrvaški jezik le ni moj materni jezik. Kdor me spremlja na Snapchatu, je lahko slišal tudi kratek delček pesmi in se nasmejal ob zabavnih fotografijah v studiu, kjer smo z aplikacijo zamenjali obraze," nam v smehu razloži Ines, ki je s hrvaško založbo Dallas Records Croatia pred kratkim podpisala diskografsko pogodbo.

Se še spomniš, kako je Ines letošnjo pomlad sodelovala v 3. sezoni Znan obraz ima svoj glas?

Preobrazba v Marjetko Vovk iz dua Maraaya ji je prinesla celo tedensko zmago, navdušila pa je tudi s preobrazbo v Cher.

Oglej si njen nastop:

Preberi še: “Po koliko časa se zaraste?” (ali kaj se dogaja z nami v obdobju brez seksa) ali pa spoznaj metabolični trening za zmago nad kilogrami!