VIDEO: David Amaro navdušil z novo pesmijo in spotom (v njem je tudi priljubljena Nika Krmec!)

David Amaro predstavlja novo pesem s prav pomenljivim naslovom in videospotom, njegov hit pa že odmeva iz Cosmo pisarne.

VIDEO: David Amaro navdušil z novo pesmijo in spotom (v njem je tudi priljubljena Nika Krmec!) (foto: Karo Media) Karo Media
16. 9. 2022

‘Kreten' je naslov nove pesmi priljubljenega pevca Davida Amara, ki Slovenijo navdušuje s svojimi energičnimi pesmimi in nastopi. V manj kot 24 urah je spot dosegel že več kot 20 tisoč ogledov, Youtube pa ga uvršča visoko na lestvici priljubljene glasbe.

Nova pesem bo zagotovo postala himna vseh nas, ki imamo obupne bivše! 😉

Nov komad s prav pomenljivim naslovom je Amaro izdal skupaj z videospotom, ki je nastal pod režisersko taktirko spletne vplivnice in backvokalistke Nike Krmec, ki se v videu izkaže tudi kot izvrstna igralka. 

V bazenu sta se večkrat strastno poljubili Nika ter znana slovenska radijka in igralka, Ondina Kerec. Za piko na i, pa sta enako storila tudi Amaro in njegov izklesani fant, Aljaž Hlis. Z izjemnimi igralskimi ter plesnimi sposobnostmi pa se je izkazala tudi srbska plesalka Tatjana Gajanović. Video je delo Karo Media

Amaro, eden prvih slovenskih pevcev, ki odprto govori o svoji spolni usmerjenosti pa je te dni na svojem instagramu podal tudi svoje videnje o prepovedi Parade Ponosa v Beogradu, ko je z le enim stavkom povedal: “Boljše, da ne vidijo mojega novega videospota.”

Vroč video si poglej tukaj:

Foto: promocijsko gradivo

Preberi še: O, uau! Poglej, kakšen POKLIC opravlja Nika Zorjan (poleg njene pevske kariere) 

Priporočamo tudi: VELIKI intervju: Bella Poarch razkrila svojo težko življenjsko zgodbo