VIDEO: Pevka Alya na 1. pomladni dan predstavlja novo pesem Dobro jutro življenje – Poslušaj jo!

Naša priljubljena pevka Alya je po letu dni nazaj! Oglej si videospot za njeno novo skladbo Dobro jutro življenje. Fantastična je!

VIDEO: Pevka Alya na 1. pomladni dan predstavlja novo pesem Dobro jutro življenje – Poslušaj jo! (foto: Instagram.com/@alyamusic) Instagram.com/@alyamusic
21. 3. 2018

Po tem, ko smo pred skoraj dobrim letom poročali o njeni bolezni - Pevka Alya je zbolela za tumorjem na ščitnici! – tokrat z največjim veseljem objavljamo novico o tem, da ima naša prikupna pevka novo, fantastično skladbo in videospot.

Nova Alyina pesem, prva po letu dni, je sproščena, melodična, z optimističnim sporočilom, ki gre hitro v uho.

"Dobro jutro življenje,
lahko noč negativa.
Kaj bo jutri, ne vem,
a ta moment tukaj šteje,"
poje Alya in …

Pripoveduje zgodbo o tem, da je bolj pomemben danes kot jutri in da je treba izkoristiti vsak trenutek, ki nam v življenju pride na pot.

Hitro pritisni na 'play' in poskušaj skladbo TUKAJ:

Alya je tokrat želela gledalcem prikazati njeno lastno življenje, ...

saj v spotu igrajo resnični ljudje iz njenega vsakdana – ekipa, s katero je ves čas na poti in ki predstavlja njeno drugo družino.

Poleg njih so na snemanju sodelovala tudi dekleta iz plesne skupine Empreus.
 
'Dobro jutro življenje' bo zagotovo postala del železnega repertoarja na Alyinih prihajajočih koncertih, s spremljevalno skupino pa jo bo v živo predstavljala tudi na slovenskih radijskih postajah.

V živo boš Alyo lahko slišala:

  • 24. 03. 2018 ~ Ptuj
  • 05. 05. 2018 ~ Športna dvorana Podčetrtek
  • 14. 06. 2018 ~ Noč na Vrhniki

Še 2 zanimivosti s snemanja spota …

Videospot so snemali v Piranu, ki je bil ravno takrat sicer vremensko muhast, pa vendar to ni pokvarilo dobrega razpoloženja.

Režiser Niko Karo se je tokrat odločil za spot v enem samem kadru. Slišati je mogoče preprosto, pa ni bilo, saj je kar trajalo, da jim je zgodbo uspelo posneti brez nepredvidljivih pripetljajev, ob katerih pa so se vseeno neskončno zabavali.

Fotografije: Instagram.com/@alyamusic
Pripravila: Ana Murn

Preberi še: Pred časom smo znane Slovenke zasliševali o seksu. Moraš prebrati, kaj nam je zaupala Alya!

Priporočamo tudi: Alya iskreno o tem, kaj jo dela lepo in kakšna je njena lepotna skrivnost? (Psss ... Poglej, kaj jé za zajtrk ;))