Victorijini angelčki hodijo na jogo in boksajo

Miranda Kerr, Irina Shayk, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, Edita Vilkeviciute, Isabeli Fontana, Anja Rubik, Toni Garrn, Karlie Kloss, Doutzen Kroes in Constance Jablonski.

28. 11. 2012

Kdo so one, vedo vsi tisti, ki imajo oči, okus in se zanimajo za lepe ženske. Da, one so Viktorijini angelčki.

Ko smo že mislili, da nimamo te sreče, da bi jih videli še bolj pomanjkljivo oblečene kot takrat, ko na vsakoletni modni reviji na brvi nosijo čutno spodnje perilo slovite znamke Victoria's Secret, osnovane leta 1977 v San Franciscu, smo se lahko prepričali o nasprotnem.

Za najnovejšo številko španske verzije modne revije Vogue se je 11-članska vroča ekipa namreč še nekoliko bolj razgalila, in sicer pred fotografskim objektivom Maria Testina, slavnega fotografa in moškega, ki mu zavidajo mnogi predstavniki močnejšega spola.

Nekatere so zgoraj brez, nekatere pa so pokazale tudi zadnjice, zato ne dvomimo o tem, da bodo španskim bralcem kar pošteno ogrele hladni december.

Prisegajo na jogo

Ob tem se poraja vprašanje, kaj neki izbrane lepotice počnejo, da so v tako dobri telesni formi, da njihovih fotografij pred objavo niti slučajno ni treba popravljati v Photoshopu.

"Poleg tega, da hodim na jogo in pilates, grem petkrat, včasih tudi šestkrat tedensko na fitnes. Jogi se nisem odrekla niti v zadnjih dnevih nosečnosti. Za lepoto in sijaj kože in las pa že dolga leta vsak dan pijem zeleni čaj s štirimi žličkami kokosovega olja," razkriva Avstralka Miranda Kerr, znana tudi kot soproga hollywoodskega igralca Orlanda Blooma. Podobno 'terapijo' pozna tudi njena prijateljica, Brazilka Alessandra Ambrosio.

"Zdaj sem v boljši formi kot pred desetimi leti, je pa res, da me zaradi telovadbe včasih boli hrbet. Kljub temu pa se ne predajam in grem trikrat na teden na jogo. Poleg tega enkrat mesečno obiskujem desetdnevni intenzivni trening dvigovanja zadnjice, ki si ga je zamislil moj trener," pravi Alessandra. Njena rojakinja Isabeli Fontana pa vendarle poudarja tisto, kar pri vsem tem igra zelo pomembno vlogo – odlično prebavo. Na srečo se lahko Isabeli pohvali prav s tem, a mora kljub temu vaditi, ker ima določene razvade.

"Obožujem hrano, še posebej testenine in čokolado. Te grehe plačujem s treniranjem, in tako vsak dan tečem ter hodim na tajski boks," je svoj 'recept' za lepoto razkrila Isabeli.

Kolebnica je zakon

Edina blondinka med njimi, Nizozemka Doutzen Kroes, je po naravi nekoliko bolj temperamentna, zato je takšen tudi njen stil vadbe, ki je rahlo ekstremnejša:

"Vsak, ampak res prav vsak dan skačem s kolebnico, štirikrat tedensko pa 90 minut boksam v vrečo. Nisem suhica, imam precej zaobljeno telo, zato se zares mučim, da ostanem v formi. Jem vse, razen sladkega. Sladkor je zame prepovedan!"