Victoria Beckham sinu ne pusti nekaj, kar je sama storila!

V sloviti družini Beckham je trenutno nekaj napetosti, saj si je najstarejši sin, do ušes zaljubljeni Brooklyn, zaželel tetovažo. Kaj si o tem misli očka David, ki je med drugim znan prav po številnih tatujih, sicer ni znano, je pa jasno, da njegovi ženi Victorii predstava o tem, da bi imela tetoviranega sina, ni niti najmanj všeč.

Victoria Beckham sinu ne pusti nekaj, kar je sama storila! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2016

Brooklyn Beckham, najstarejši sin modne oblikovalke Victorie Beckham in nekdanjega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama, je do ušes zaljubljen v igralko Chloë Grace Moretz, ki je velika ljubiteljica tetovaž.

Prav pred kratkim si je dala 19-letnica tetovirati ime svoje babice, s čimer je še obogatila svojo 'zbirko' telesnih poslikav, nad katerimi se zdaj navdušuje tudi 17-letni Brooklyn, ki je očitno 'prišel na okus'.

B

Najstnik namreč povsem resno razmišlja o tem, da bi si omislil tatu, ki bi vseboval začetnice imena njegove drage.

"Victorii je prišlo na uho, da sta se Brooklyn in Chloë pogovarjala o tem, da bi si dala tetovirati začetnici imen drug drugega, kar je Chloë storila že s svojo prijateljico Kathryn Gallagher. Potem ko je Victoria videla, da se je Chloë ponovno tetovirala, se je počutila dolžno povedati svoje mnenje," je v pogovoru za revijo Heat razkril družinski prijatelj, ki pa je poudaril, da Victoria ni 'zlobna tašča', kar je ob tej zgodbi verjetno marsikdo pomislil.

Ravno nasprotno, 42-letnica ima dekle svojega sina zelo rada.

"Le zaskrbljena je, ker se v razmerju vse odvija prehitro. Chloë je prosila, da poskuša Brooklyna prepričati, da se ne bi dal tetovirati, in da z njim ne obiskuje več studiev za tetoviranje," je še pojasnil vir.

Vse skupaj zveni precej čudno oziroma ironično, saj ves svet dobro ve, da je na telesu nekdanjega 41-letnega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama, ki si ga je Victoria pred 17 leti izbrala za svojega moža, težko najti del, ki ne bi bil tetoviran.

david

Poleg tega ima tudi Victoria nekaj tetovaž, ki pa jih menda namerava odstraniti s pomočjo laserja.

vic

Morda je ravno to razlog, da si želi, da Brooklyn ne bi obiskal studia za tetoviranje. Boleče namreč ni le tetoviranje, ampak tudi lasersko odstranjevanje tatujev ...

Kakor koli že, Brooklyn bo čez slabih devet mesecev tako ali tako postal polnoleten in takrat mu – vsaj glede tega, kaj bo počel s svojim telesom – tudi uradno ne bo treba več poslušati mame.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Poglej še, v kaj se je Kim Kardashian prelevila za hčerkin rojstni dan ali pa preveri še najnovejšo zvezdniško modno senzacijo (FOTO)!