Victoria Beckham je spet v popolni formi

Pol leta po rojstvu hčerke Harper Seven je Victoria Beckham znova v popolni formi. Pozirala je v spodnjem perilu, na njenem telesu pa ni bilo več opaziti nobene sledi o njeni že četrti nosečnosti.

17. 2. 2012

Le kako ji to uspe?

Nekaterim sicer njena koščena postava ni všeč in pravijo, da ni videti zdravo, a se Victoria (37) v svoji ‘vitki’ podobi očitno odlično počuti.

Res je, da v nosečnosti ni pridobila veliko kilogramov, a je že kmalu po porodu poskrbela za to, da so se še tisti grami, ki so se nabrali na bokih, začeli topiti.

Ker denar zanjo ni težava, si je takoj najela profesionalnega baletnega plesalca, ki je pripravil program, po njem pa je prvič, odkar je rodila hčerkico Harper Seven, pozirala v spodnjem perilu in bila videti naravnost fantastično. Baletnika ji je svetovala njena osebna fitnes trenerka, ki jo kličejo le zvezdniki, Tracy Anderson.

"Victoria je že tako bolj drobna, zato ne bi bilo dobro, če bi pridobivala mišično maso. Torej pretirane kardiovaje zanjo ne pridejo v poštev. Sama ima sicer zelo rada pilates, kar pa tudi ni dovolj za izgubljanje kilogramov. Torej potrebuje nežne vaje, s katerimi bo izboljšala tonus in podaljšala mišice. Vadba na osnovi baleta je kot nalašč zanjo," pravi Tracy. In ker ima Victoria zelo rada glasbo, je bila ta tudi vkomponirana v njeno vadbo.

Prav tako Britanka ni zadovoljna, če je vadba enolična. Najraje ima, če trener vsakih nekaj minut spremeni vaje, saj je tako bolj motivirana, pravi. No, vaje so morale biti tudi prilagojene,
saj se ji je med nosečnostjo preščipnil živec v hrbtenici, poleg tega je imela tudi carski
rez.

Lahko bi rekli, da si je Victoria priplesala nazaj vitko postavo. Poleg tega pa je seveda upoštevala še pravila proteinske diete, da je pridobila nekaj mišične mase. Na njenem jedilniku je ogromno rib in zelenjave. Sladkarijam se je povsem odpovedala, saj se zaveda, da mora imeti železno voljo, če želi znova imeti telo kot pred nosečnostjo. In Victoria železno voljo prav gotovo ima.

"Dojila sem in morala sem jesti temu primerno," pravi gospa Beckham.

"Potem pa je bil tukaj newyorški teden mode in po modni brvi sem se morala sprehoditi v
popolni formi."

Tudi sicer velja za izjemno zahtevno, saj obleče prav vsako obleko, ki pride iz njene delavnice, in to v različnih obdobjih izdelave.

Ko se je z družino po praznikih vrnila v Los Angeles, se je takoj znova vrgla na delo, da bi dokončala kolekcijo oblačil za jesen/zimo 2012, ki jo bodo prikazali prav na tednu mode v New Yorku. Med gledalci na modni reviji pa ne bo njenega moža Davida Beckhama.

"Ne pride na nobeno mojo modno revijo, saj sem preveč nervozna, poleg tega pa se moram takrat osredotočiti na sto drugih stvari in bi me njegova prisotnost motila," priznava Victoria.

Tudi David je medijem povedal, da se takrat, ko žena pripravlja novo kolekcijo oziroma med tednom mode, raje umakne in ji pusti več prostora.

"Takrat je pod hudim stresom, zato jo pustim pri miru," pravi David.

Življenje v Ameriki!

Čeprav ima Victoria veliko obveznosti, so sinovi Brooklyn (12), Romeo (9) in Cruz (6) presrečni, da je njihov oče podaljšal pogodbo z nogometnim klubom LA Galaxy še za dve leti.

Zavrnil je namreč ponudbo francoskega kluba Paris Saint Germain, in sicer malo tudi zaradi družine, ki se čez lužo tako dobro počuti. Otroci so znova v šoli, Victoria ustvarja kolekcije, David trenira. Družina je ponovno v starih tirnicah.

"Radi živimo v Ameriki in smo se že povsem navadili na tukajšnji slog življenja. Otroci imajo prijatelje, Victoria pa je srečna, da smo vsi skupaj in da ima svoje delo, ki ga obožuje," je navdušen David. Victoria pa dodaja, da je presrečna, ker lahko kombinira materinstvo z delom oblikovalke.

"Moj mož je zelo razumevajoč in me podpira. Presrečna sem."

Sandra Bratuša za Story