Victoria Beckham: Hčerka ji je zlomila srce

Modna oblikovalka Victoria Beckham je priznala, da se je težko sprijaznila z dejstvom, da ima njena hčerka Harper rada nogomet. Še več, kot gostja oddaje Dobro jutro, Amerika je izjavila, da ji je štiriletnica s tem zlomila srce.

Victoria Beckham: Hčerka ji je zlomila srce (foto: Profimedia) Profimedia
10. 11. 2015

"Rekla mi je, da bi rada igrala nogomet. Obleke, preoblačenje in urejanje je sploh ne zanimajo," je potožila 41-letnica, ki je na newyorškem tednu mode ponovno uspešno predstavila svojo kolekcijo.

Ob tem je še povedala, da si želi, da bi se vsaj eden od štirih otrok podal po njenih stopinjah.

"Imam tri fante, ki imajo radi nogomet in ga tudi igrajo, zato sem upala, da se bo vsaj en moj otrok zanimal za modo ali ples," je pojasnila nekdanja 'spajsica', ki je na koncu vendarle poudarila, da je najpomembneje, da se njeni otroci ukvarjajo s tem, kar jih zanima in kar imajo radi.

Sicer pa je trenutno največ medijske pozornosti deležen Brooklyn Beckham, ki je sveže zaljubljen v 16-letno francosko igralko Sonio Ben Ammar. Oglej si prve fotografije zaljubljenega parčka!

Preberi še: Kako negativna razmerja iz preteklosti uničujejo tvojo prihodnost ali pa si oglej najbolj glamurozne dopustniške destinacije te sezone.