Victoria Beckham: Božični prazniki bodo kičasti

Nekdanja članica dekliške zasedbe Spice Girls in sedanja modna oblikovalka Victoria Beckham bi svojim otrokom letos rada omogočila prav posebne božične praznike, ki jih ne bodo kar tako pozabili.

23. 12. 2012

Osemintridesetletna Victoria Beckham bo očitno vse naredila za to, da bodo zadnji božični prazniki, ki jih bo slavna družina preživela v ZDA, otrokom za vedno ostali v kar se da lepem spominu.

Že pred časom sta se modna oblikovalka in njen soprog, 37-letni nogometni zvezdnik David Beckham, trdno odločila, da se bosta s svojimi štirimi otroki odselila iz sončnega Los Angelesa. Davidu se je namreč iztekla pogodba s tamkajšnjim moštvom LA Galaxy. Kam se bo šestčlanska družina odpravila, za zdaj še ni znano, a zdi se, da nekaj drži kot pribito – nekdanja pevka bi rada zagotovila, da se bodo njeni potomci še dolgo spominjali zadnjih božičnih praznikov, ki jih bodo preživeli v Ameriki.

"Božič bodo že teden dni prej praznovali z Davidovo družino v Angliji, potem pa bodo poleteli nazaj v Los Angeles. Victoria bi rada, da bi otroci doživeli še posebej kičaste ameriške božične praznike!" je neki dobro obveščeni vir povedal radovednim novinarjem britanske revije Closer.

Vse je že pripravljeno za praznovanje

Da bi izpolnila svojo veliko božično željo, je suhljata Britanka hišo in vrt že okrasila in polepšala s številnimi božičnimi okraski, kar je razveselilo predvsem njeno komaj 17 mesecev staro hčerkico Harper. Za draga darila, s katerimi bi rada presenetila svoje tri sinove in hčerko, naj bi zapravila pravo premoženje.

"Hiša je s tremi božičnimi drevesi že kar prenatrpana. Toda vse skupaj je videti okrašeno z veliko mero okusa! Vrt je okrašen s svetlobnimi verigami in svetlečimi Božički. Harper stalno stopica okoli okraskov in prijema vse lučke," je povedal znanec slavne družine in dodal: "Harper je že dobila nekaj daril. Victoria ljudem sicer stalno govori, da je ne smejo razvajati, a kljub temu ji je priskrbela tri različne kombinacije božičnih oblačil! Vsi štirje otroci imajo svoje osebne božične nogavice, ki so po britanski in ameriški tradiciji napolnjene z drobnimi darili in sladkarijami. David pa je Victorii kupil 'vintage' torbico znamke Hermès."

Poseben gost

Menda sta Beckhamova letos na praznovanje božiča povabila tudi razvpitega angleškega televizijskega kuharja Gordona Ramsayja in njegovo družino. Nekdanja 'spajsica' si je ob tem zadala precej težko ali morda celo nemogočo misijo – je namreč trdno odločena, da bo s svojimi kulinaričnimi sposobnostmi naredila dober vtis na zvezdniškega kuharja.

"Pripravila bo tradicionalno jed – pražen krompir v račji masti. Da bi ji jed uspela, bo za nasvete prosila Gordonovo soprogo Tano," je dobro obveščeni vir še razkril, kako potekajo Victorijine božične priprave.