Vesna Ponorac si svojega dne ne predstavlja brez TEGA (všeč ti bo!)

Si predstavljaš, kako izgleda dan mlade igralke, ki za povrh obiskuje še magistrski študij, poleg tega pa se preizkuša tudi v vlogi foto modela, voditeljice in se navdušuje nad športom in marketingom?

Vesna Ponorac si svojega dne ne predstavlja brez TEGA (všeč ti bo!) (foto: Matic Gabriel) Matic Gabriel
11. 3. 2022 | Promocijsko sporočilo

To ti iz prve roke lahko pove 21-letna Vesna Ponorac, ki jo trenutno lahko spremljaš v slovenski seriji Gospod profesor, gotovo pa jo poznaš tudi iz uigrane druščine Shoppsterjevih voditeljev, ki na Shoppsterjevem Facebook in Instagram kanalu na zanimiv način predstavljajo izdelke iz ponudbe priljubljenega spletnega trgovca.

Od študija in delovnih obveznosti do vsakodnevnega gibanja

»Moj dan se začne zgodaj. Vstanem ob 5:00, si pripravim smoothie in grem v pisarno do 14. ure. Po tem grem na faks in sem tam do poznega popoldneva. Vsaj štirikrat tedensko sledi obisk fitnesa. Po tem komaj čakam tuš, nego zase, ki ji pravim kar domači spa in posteljo. V bistvu sem v pogonu ves čas, tudi vikende, saj imam takrat šolo igre. Izgleda zelo natrpano in naporno, ampak dejansko je vse, kar počnem nekaj, kar mi leži in v tem uživam. Prijetno združim s koristnim,« Vesna opisuje svoj dinamičen vsakdan.

»Brez teh treh stvari preprosto ne morem«

V Vesninem natrpanem vsakdanu obstajajo vsaj tri stvari, brez katerih si nikakor ne predstavlja svojega dne, poleg tega pa pomembno definirajo tudi njen aktiven življenjski slog. Vesna kot ljubiteljica zdrave prehrane na prvem mestu omeni Black & Decker blender, s katerim si že navsezgodaj pripravi zdrav napitek po svojem okusu, ki ji daje energijo še cel dan. Za njim našteje modno športno uro »Forever«, ki jo lahko med obveznostmi le neopazno ošvrkne z očmi, ne da bi ji bilo treba po torbici iskati telefon. »Ne le, da je uporabna, predstavlja tudi brezčasen kos nakita,« se nad uro navdušuje Vesna, ki se sicer zanima tudi za modo. Kot tretjo stvar pa omeni Philips IPL sistem za lasersko odstranjevanje dlačic.

Kaj bi brez družbenih omrežij

Zaradi številnih obveznosti Vesna večino izdelkov nakupi kar prek spleta. »Najprej si jih ogledam, navadno me izdelki najdejo kar sami na družbenih omrežjih, kar je zame najhitreje in najenostavneje,« pravi in dodaja, da so se pri Shoppsterju, kjer je mimogrede našla prav vse tri zgornje izdelke, nedavno popolnoma osredotočili le na družbena omrežja. Tako Vesna skupaj s svojimi sovoditelji na zanimiv in uporabniku prijazen način predstavlja Shoppsterjeve izdelke, njihovo delovanje in nasvete za uporabo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoppster Slovenija (@shoppsterslovenija)