Vesna Ponorac (Gorske sanje): Iskreno spregovorila o težavah s kožo in povedala, kako jih rešuje!

Glavna igralka nove serije Gorske sanje Vesna Ponorac je pred kratkim pogumno spregovorila o svojih težavah s problematično kožo, in novinarki naše medijske hiše zaupala tudi, kako se z njimi spopada! Bravo za iskrenost!

Vesna Ponorac (Gorske sanje): Iskreno spregovorila o težavah s kožo in povedala, kako jih rešuje! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
20. 4. 2018

19-letna Vesna Ponorac je najmlajša članica igralske zasedbe serije Gorske sanje in dijakinja Srednje šole za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo, ki je s svojo vlogo zagotovo navdušila številne pred malimi zasloni.

Novinarki naše medijske hiše pa je Vesna zaupala tudi, kako se sooča z najstniškim obdobjem in kako rešuje težave z aknasto kožo.

"S puberteto ni neke borbe. Je obdobje, ki ga mora vsak dati čez in tako kot vsako obdobje ima tudi to svoje prednosti in slabosti. Slabost so seveda mozolji, ki se jim tudi sama na žalost nisem izognila, ampak mozolji ne grizejo. Ja, imaš jih in ni lepo, ampak tudi to mine," je pogumno povedala dolgolasa igralka.

"Vem, da ni pametno dajati na kožo kar vsega, kar odstrani mozolje, najslabše so recimo tablete, ki izsušujejo kožo, poleg tega pa imajo še milijon stranskih učinkov, ki jih svojemu telesu ne bi smeli privoščiti. Mislim, da je za to najpomembnejša potrpežljivost in čim manj ukvarjanja s tem."

"Minilo bo, ko bo telo tako želelo, zagotovo pa si lahko pomagamo z zdravo prehrano in zdravim načinom življenja, ki bo postavilo hormone v ravnovesje," je pojasnila.

Je rešitev našla v izdatnem make-upu?

"Make up je super stvar, ampak vse v mejah normale. Meni je zelo všeč vse, kar je naravno, od hrane do lepote, zato mi trenutne modne smernice, ki delajo iz žensk umetne lutke, niso všeč. Mislim, da je vsaka ženska lepa po svoje, zato naj z make upom te lepote ne zakrije in totalno spremeni, temveč jo poudari. Saj veste, manj je več," je še povedala.

Za revijo Nova je prispevek napisala MIMA

Članek si lahko v celoti preberete v aktualni številki revije Nova

Fotografije: Primož Predalič, Planet TV

Preberi še: Natalija Gros (Zvezde plešejo): "Najina ljubezenska zgodba se je začela na premieri"

Priporočamo tudi: Indira Ekić ponovno presenetila s spremembo videza!