Vesna in Miha (Ljubezen po domače) sta zaročena!

Iiii, pa se je končno zgodilo. Miha je zaprosil Vesno in ona je rekla ...

Vesna in Miha (Ljubezen po domače) sta zaročena! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
1. 8. 2018

... JA! Po objavi novičke, da sta se zaročila Tamara in Renato, prav tako iz zadnje sezone šova Ljubezen po domače, pa sta sedaj veselo novico sporočila tudi Vesna Šošterič  in Miha Rebernak.

Po spletu so hitro zaokrožile govorice, da je Miha ta pomemben dogodek izpeljal kar v avtu na poti v Ljubljano. Kot smo izvedeli, pa je kasneje, ob vrnitvi domov, vse storil tako, kot je treba in tudi pokleknil na eno koleno. ;)

Njegova izvoljenka mu tega ni zamerila, je pa bila popolnoma presenečena. Za spletno stran Govori.se je povedala tudi nekaj podrobnosti o načrtovanju poroke:

"Veste, s tem je kar veliko dela, treba je vse skupaj organizirati, najti priče, šele nato sledi poroka oziroma, kot pravi pregovor, najprej štalca, nato še kravca! Čeprav drugi morda govorijo drugače, menim in želim, da ni dobro prehitevati ter da si morava najprej urediti dom, nato pa pride vse drugo – poroka in še povečana družina."

Glede na to, da je njeno iskanje ljubezni potekalo vsem na očeh, pa ni presenetljivo, da želi Vesna sedaj narediti korak nazaj in pustiti, da njena zveza z Mihom počasi zaživi. To je tudi eden izmed razlogov, zakaj o poročnem dnevu še ne razmišlja preveč, ker želi, da bo njuna zveza najprej temeljila na dobrih in trdnih temeljih.

Dodala je še, da se na šov Ljubezen po domače ne bosta več ozirala, in da bosta novo življenje gradila naprej od trenutka, ko sta uradno postala par.

Paru pošiljamo iskrene čestitke in jima želimo veliko sreče na skupni poti. <3

Foto: Igor Zaplatil

Preberi še: Ljubezen po domače: Miha končno podal izjavo o uresničeni ljubezni z Vesno

Priporočamo tudi: Ladova Anela Šabanagić je objavila prvo fotko po začetku nosečniških govoric