Vesna in Miha (Ljubezen po domače) čofotata kar v domačem 'fačuziju' – v sodu za grozdje

TO moraš videti! Pa reci, če nista srčkana zaljubljenca iznajdljiva.

Vesna in Miha (Ljubezen po domače) čofotata kar v domačem 'fačuziju' – v sodu za grozdje (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
9. 9. 2018

Novinar naše hiše je obiskal zaljubljenca, ki si kljub obilici dela na kmetiji vzameta čas zase, pa čeprav v domačem 'fačuziju' - v sodu za grozdje.

Novopečena zaljubljenca iz šova Ljubezen po domače, Vesna Šošteršič in Miha Rebernak, to poletje uživata, kot že dolgo ne. Če že ne čofotata v našem morju, pa si osvežitev privoščita kar na Vesnini ekološki kmetiji, kjer sta si zloglasni fačuzi uredila kar v 700-litrski kadi oziroma v sodu, ki ga sicer uporabljajo za grozdje.

Iznajdljiva in delavna kmetovalca si tako po napornem in delovnem dnevu privoščita osvežitev in ščepec nagajivosti kar v domačem okolju, kjer lahko brezskrbno uživata, saj sta daleč stran od kamer in različnih pogledov ter obrekljivih jezikov.

"Veste, kamorkoli prideva, nimava miru, saj se vsi obračajo za nama ter govorijo, a nista to onadva iz Ljubezni po domače," nam v smehu pove Vesna, ki je ob tem še povedala, da sta se z Miho pred kratkim za en dan odpravila na našo obalo.

"Zjutraj sva odšla proti morju, obiskala sva Izolo, Portorož, Piran in še Ankaran. Bilo je res lepo in nepozabno, tako da načrtujeva, da greva še enkrat. Sicer sva najprej mislila na Hrvaško, ampak zakaj bi šla drugam, če je pa pri nas lepo in se imava lahko tudi tukaj super," pove Vesna.

Ta je novinarju Aleshu še zaupala, da za Miho urejajo službo v bližini njene kmetije, saj mora zdaj njen srčni izbranec, ki se sicer še ni preselil na kmetijo, vstajati že ob zgodnji peti uri zjutraj, kar je precej naporno, saj ga popoldne čaka še delo na kmetiji, kjer je to poletje vročina pokazala svoje zobe.

"Suša je naredila svoje, travniki so že rjavi, tako da ne vem, kaj hudega nas še čaka, če ne bo kmalu dežja in osvežitve," je zaključila najbolj znana in zaljubljena kmetovalka.

Novinar naše hiše je uspel še izvedeti, da se golobčka super razumeta.

"Miha se je na našo kmetijo že lepo privadil. Vse štima, odlično se razumeva. Vem, da vas tudi zanima, kako napreduje povečanje družine. Lahko vam zaupam, da delava tudi na tem, a počasi. Se nama nikamor ne mudi," je še dejala vesela Vesna.

Za revijo Nova napisal Alesh Maatko
Za splet priredila Ana Murn
Foto: Helena Kermelj

Preberi še: Burak Özcivit: "Nič več me ne more razveseliti"

Priporočamo tudi: Melania Trump na pragu ločitve!?