Velike zadnjice Hollywooda

Lahko bi že skoraj rekli, da so velike zadnjice nova moda Hollywooda, skoraj vse najbolj vroče zvezdnice imajo ...

19. 6. 2012

Moški menda prej opazijo seksi zadnjico Jennifer Lopez kot njen lepi obraz.

Nad velikimi ritkami pa se navdušujejo celo zdravniki, saj raziskava raziskovalnega centra Harvarda odkriva, da imajo dame z veliko zadnjico manj možnosti za pojav sladkorne bolezni. A pozor, pomembna ni le velikost, ampak tudi oblika, zato so se na našem seznamu znašle le trenirane zvezdniške zadnje plati.

Jennifer Lopez

Brez dvoma je prva zadnjica rdečih preprog 42-letna Jennifer Lopez, igralka, pevka, poslovna ženska. Svojo zadnjico naj bi Jennifer zavarovala za kar veličastnih 27 milijonov dolarjev in moški se strinjajo, da je vredna vsakega penija.

Kim Kardashian

Pri lepi Kim, ki je najbolj zaslovela z resničnostnim šovom in slavnimi fanti, so nekateri celo namigovali, da si je privoščila lepotno povečanje zadnjice in injekcije botoksa. No, zvezdnica vse zavrača in pravi:

»Vse je naravno in moje.«

Beyonce

Oh, ja, pevka je svojega princa, raperja Jay- Z-ja brez dvoma ujela s svojo seksi, veliko in čvrsto ritko. Presneto vroča je bila, ko se je v svojem videu Single Ladies pojavila le v dresu in visokih petah. Aleluja, kakšna rit, so vzklikali moški po vsem svetu. Aleluja!

Serena Williams

Serena je vsaj toliko kot po svojem tenisu znana po svoji riti, ki se je niti malo ne sramuje. Športna zvezdnica si sama kreira seksi teniška oblačila, svojo zadnjo plat pa še najraje razkazuje v bikiniju. Oh, ja, radi imamo samozavestne dame.

Nicki Minaj

Poglejte zadnji video Nicki Minaj, ko pride v kričečih rožnatih kopalkah iz vode – še bolj kričeče okrogla in velika je njena zadnjica. Raperka zanika vse govorice, da si je do mogočne riti pomagala z vsadki.

Nicole 'Coco' Austin

Ameriška starleta in partnerica raperja in igralca Ice-T-ja Coco svoje oboževalce redno razveseljuje s fotografijami svojih oblin, ki jih objavlja na družabnih omrežjih. V nasprotju s prsmi naj bi jo velika, čvrsta rit krasila od rojstva.

Jessica Biel

Tudi bela dekleta se lahko pohvalijo s čvrsto, vpadljivo zadnjico. Igralka Jessica Biel je živ dokaz za to, posebno če obleče ozke kavbojke ali oprijeto obleko.

Sofia Vergara

Tudi Kolumbijke se ponašajo s pokončnimi zadnjimi platmi, Sofia Vergara pa je zadnja leta ena izmed najbolj iskanih dam na svetovnem spletu. Malce domnevamo, da si moški radi ogledujejo njeno seksi zadnjo plat.