Ojoj! Zaradi nezdravega življenja dvojčici Olsen danes NE izgledata več tako 👇🏼

Nekoč najstniški zvezdnici, potem modni ikoni, danes  pa ... 😞

Ojoj! Zaradi nezdravega življenja dvojčici Olsen danes NE izgledata več tako 👇🏼 (foto: Profimedia) Profimedia
2. 10. 2019

Kot dojenčici sta zasloveli z vlogo v priljubljeni seriji "Full House", njuna pot pa se je nadaljevala z igranjem v uspešnih najstniških filmih. Mary Kate in Ashley Olsen enostavno pozna cel svet! 

Najbolj priljubljeni dvojčici vseh časov imata zavidanja vredno življenjsko zgodbo in kariero. Še danes ju obožujejo mnogi, po njunih igralskih stopinjah je več kot uspešno stopila tudi njuna sestra Elizabeth, a punci javno oboževanje že dolgo ne gane več!

Od igralske kariere sta se poslovili že v svojih dvajsetih, saj sta se tedaj želeli posvetiti ustvarjanju njune modne kolekcije, ki je nato prerasla v modno hišo. Slava pa je zanju imela tudi precej temne plati.

Še posebej Mary-Kate je znana po svojih dolgoletnih (in javnih) bojih z depresijo, alkoholom in odvisnostjo od drog, Ashley pa za svojo sestro dvojčico nič kaj ne zaostaja. Javnost je tudi od nekdaj na veliko ugibala, ali dekleti morda trpita zaradi prehranskih motenj, saj sta od nekdaj izjemnoooo suhcene postave.

Tako sta bili slavni dvojčici videti na višku svoje igralske kariere:

In kaj dekleti počneta zdaj? No, danes  se ju predvsem drži nič kaj lep vzdevek.

Novinarji ju namreč kličejo "starki", pridružili pa so se jim tudi oboževalci, ki menijo, da sta za svojih 33 let videti grozljivo staro in zanemarjeno.

Veliko vlogo pri tem imajo zagotovo tudi cigareti, saj sta obe dekleti strastni kadilki, posledice pa so najverjetneje pustile tudi premnoge divje zabave, katerih navdušeni obiskovalki sta še vedno.

Kaj pa njuno zasebno življenje?

Mary-Kate je poročena z bratom bivšega francoskega predsednika Olivierom Sarkozyjjem, ki je od nje starejši kar 18 let, Ashley pa je v dolgoletni zvezi z umetnikom Louisom Eisnerom.

Njuni bližnji pravijo, da sta dekleti trenutno v najbolj srečnem obdobju svojega življenja in to je pravzaprav tudi najbolj pomembno. Še vedno sta zelo aktivni v modnih vodah, povratek v svet igralstva pa jima niti malo ne diši.

Poglej, kako sta slavni sestri dvojčici videti danes:

Kaj praviš? 🤔 Sta se res grozno postarali, kot trdi ameriška javnost, ali sploh ne? 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Po Teji in Janiju se je ta vikend poročil še TALE👇zvezdniški parček (na SANJSKI lokaciji 😍)

Priporočamo tudi: OMG! Si že videla, kako SEKSI je župan ene izmed slovenskih občin? 😍 (foto)