VROČE: Inja Zalta posnela zelooo seksi fotografije: Jo prepoznaš?

Igralka in model Inja Zalta nas je totalno navdušila s svojim vročim videzom na fotografijah na Instagramu. Bi jo sama prepoznala, če ti ne bi povedali, da je ona?

VROČE: Inja Zalta posnela zelooo seksi fotografije: Jo prepoznaš? (foto: PrtSc Instagram @zainja) PrtSc Instagram @zainja
25. 5. 2017

Inja Zalta je to pomlad delček svojega časa namenila poziranju - svoje Instagram oboževalce namreč navdušuje s seksi in vročimi fotografijami. Umetniške fotke - nekaj njih je posnel slovenski fotograf Matjaž Tančič, ki je razpet med Ljubljano in Pekingom - razkrivajo delčke igralkinega popolnega telesa.

 

A post shared by Inja Zalta (@zainja) on

Inja se zlahka kosa s priznanimi tujimi fotomodeli, se strinjaš?

Mlada fantastična igralka pa je ravno pred dnevi zaključila s snemanji četrte in hkrati zadnje sezone priljubljene serije Usodno vino,  ki si jo lahko redno spremljala zadnji dve leti na POP TV.

Podatka o tem, kaj bo mlada simpatična igralka počela sedaj – se bo posvetila manekenski, igralski ali celo slikarski karieri (Inja je zelo povezana tudi s to vejo umetnosti), nismo uspeli pridobiti, smo pa povsem prepričani, da bo odlična v vsem, česar se bo že lotila.

Sedaj pa si končno odglej vse spodnje fotografije! Lepa je, kajne?

 

@matjaztancic

A post shared by Inja Zalta (@zainja) on

 

A post shared by Inja Zalta (@zainja) on

A post shared by Inja Zalta  (@zainja) on

 

A post shared by Inja Zalta (@zainja) on

Preberi še: FOTO: Poglej, kaj počnejo znane Slovenke to pomlad!

Priporočamo tudi: Skrivnosti, ki jih ženske nikoli ne delimo s svojim partnerjem! NIKOLI!