Vanessa Paradis in Johnny Depp: Konec za 121 milijonov evrov

Še pred kratkim sta Vanessa Paradis in Johnny Depp zatrjevala, da v njunem razmerju ni nič narobe in da sta srečno poročen par. Zdaj pa je njun predstavnik za stike z javnostmi le dal uradno izjavo, da je 14 let trajajočega zakona nepreklicno konec.

29. 6. 2012

Vanessa Paradis (39) in Johnny Depp (48) se nikoli nista uradno poročila.

V razmerju, ki je bilo vsaj navzven idilično, sta dobila dva otroka, zdaj 12-letno hčerko Lily Rose in sina Jacka, ki je star devet let. V tujih medijih so se seveda takoj po uradni izjavi o razhodu pojavila ugibanja, kako bo z delitvijo premoženja.

Britanski Sun piše, da naj bi Vanessa dobila lepo vsoto denarja, in sicer kar 121 milijonov evrov.

Če bi bila poročena, bi bila upravičena do polovice Johnnyjevega bogastva, poleg tega pa bi moral za otroka plačevati tudi alimentacijo. Zdaj bosta pač morala premoženje razdeliti drugače. Če se ne bosta mogla dogovoriti, bo o delitvi odločalo sodišče. Ker je par tudi do zdaj živel precej umaknjeno od medijev, se ugiba, da bosta verjetno zadevo rešila daleč stran od javnosti, se pravi, da se na sodišču ne bosta pojavila. Johnny naj bi najverjetneje sam določil vsoto. Samo leta 2010 je zaslužil 60 milijonov evrov, zato verjetno ne bo preveč stiskaški, ko se bo moral odločiti, koliko denarja bo pustil Vanessi, da bo še lahko živela v razkošju, ki ga je bila vajena ob njem. Igralec ima tudi veliko nepremičnin po vsem svetu: stanovanje v Los Angelesu in Parizu, hiše na Bahamih ter v Norfolku, na jugu Francije v mestu Plan-de-la-Tour pa posestvo, ki naj bi ga pustil Vanessi.

Novica, da se par razhaja, se je v javnosti razširila le mesec dni po tem, ko so tuji mediji pisali, da se trudita svoj odnos utrditi in spraviti v red. Res pa je, da se Vanessa in Johnny že od leta 2010 nista pojavljala skupaj v javnosti.

Nekateri celo trdijo, da že dve leti sploh nista par. Ni pa jasno, zakaj sta toliko časa zanikala, da je karkoli narobe, in na vse kriplje zagotavljala, da je med njima vse v najlepšem redu ...