Vanessa Hudgens preživlja izredno težko obdobje

Čeprav ji je le nekaj ur pred nastopom v priredbi slovitega muzikala Briljantina umrl oče, se je Vanessa Hudgens minulo nedeljo pojavila na odru. Pozneje se je izkazalo, da je bilo to za ameriško zvezdnico vendarle preveč.

Vanessa Hudgens preživlja izredno težko obdobje (foto: Profimedia) Profimedia
15. 2. 2016

Najverjetneje bi prav vsi razumeli, če bi ameriška igralka in pevka Vanessa Hudgens odpovedala težko pričakovani nastop, ki ga je imela minulo nedeljo zvečer.

Le nekaj ur pred šovom Grease: Live, ki ga je v živo prenašala ameriška televizijska postaja Fox, je simpatična 27-letnica, ki se je najbolj spominjamo po vlogi Gabrielle Montez v Disneyjevih romantičnih filmih Srednješolski muzikal, namreč prejela zelo žalostno novico – njen oče Gregory Hudgens je v noči s sobote na nedeljo umrl za rakom.

ocka

Kljub družinski tragediji se je v kalifornijskem Salinasu rojena zvezdnica, ki ima še mlajšo sestro, igralko Stello Hudgens, odločila, da bo nastopila v omenjeni priredbi slovitega muzikala Briljantina.

Žalostno novico, da je njen oče umrl za zahrbtno boleznijo, je Vanessa, ki slovi tudi po glasbeni uspešnici Come Back to Me, pred svojim nedeljskim nastopom objavila na Twitterju.

"Nocoj bom naredila šov v čast svojemu očetu," je naznanila na tem priljubljenem družabnem omrežju, na katerem se je hkrati zahvalila vsem, ki so molili za njenega bolnega očeta.

Vanessa

Obljubo je tudi držala in izredno suvereno nastopila pred številnim občinstvom.

Njena čustvena upodobitev Betty Rizzo je navdušila gledalce in tudi njene kolege. Ko je s solzami v očeh zapela zadnjo kitico pesmi There Are Worse Things I Could Do, je poskrbela, da je marsikoga oblila kurja polt.

"Predstavljajte si, da imate dan, kakršnega je imela Vanessa Hudgens, in da takole nastopite. Kakšna močna ženska. Ona je moja nova junakinja," je po koncu muzikala na Twitterju napisal njen kolega Mario Lopez (na fotografiji spodaj).

Vanessa

Pozneje, ko je prišla v zaodrje, pa je bila situacija vendarle nekoliko drugačna. Ko je popustil adrenalin, je pod hudim pritiskom namreč popustila tudi lepotica ter se končno predala svojim čustvom.

Njeni kolegi iz muzikala so radovednim ustvarjalcem priljubljenega ameriškega portala Radar Online razkrili, da se je Vanessa po predstavi v zaodrju povsem zlomila.

"Po šovu je seveda jokala. Toda iz svoje okolice dobiva toliko podpore in ljubezni, da bo zmogla tudi to," je pojasnil eden od njenih kolegov.

Dobro obveščeni vir meni, da je Vanessa s tem, ko je nastopila, sprejela pravo odločitev. Prepričan je namreč, da bi si njen oče, ki je bil po poklicu gasilec in ki sta se mu po žilah pretakali tudi irska in indijanska kri, želel, da njegova ljubljena hčerka kljub njegovi smrti zablesti na odru.

"Vanessa je povedala, da si jo je zelo močno želel videti v Briljantini, saj je bil to njegov najljubši film. Hotela je, da bi bil ponosen nanjo," je še pojasnil vir.

Vanessa, ki je med letoma 2005 in 2010 ljubila Zaca Efrona, soigralca iz filmov Srednješolski muzikal, je vest, da njen oče boleha za rakom, z javnostjo delila pred približno šestimi meseci, ko je na neki prireditvi povedala:

"preteklo leto je moj prijatelj Austin (Butler) zaradi raka izgubil svojo mamo Lori, pred kratkim pa so mojemu očetu diagnosticirali raka v četrtem stadiju. Naj vam povem, da sovražim raka. Sovražim ga z vsako celico svojega telesa!"

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Zac Efron: Kokain ga je spravljal ob pamet ali pa 7 ključnih zapovedi oblačenja v letu 2016