Vau! Nika Kljun je poskrbela za nov uspeh v svoji karieri

S trdim delom in vztrajnostjo pridejo tudi NORE priložnosti.

Vau! Nika Kljun je poskrbela za nov uspeh v svoji karieri (foto: Instagram.com/nikakljun) Instagram.com/nikakljun
18. 7. 2018

Nika Kljun, ki je letos krasila tudi naslovnico jubilejne izdaje revije Cosmopolitan (200 izdaj, si moraš misliti?), zopet niza nove uspehe in dokazuje, da je res prava Cosmo bejba. <3 

Pred kratkim smo na naši strani že pisali o tem, da je koreografijo Nike Kljun na svojem Instagram profilu delil Enrique Iglesias (ja, prav si prebrala) in potem je kot koreografinja sodelovala še pri eni zelo gledanih oddaj - The Ellen Show (posnetek lahko vidiš spodaj).

 

A post shared by Nika Kljun (@nikakljun) on

Pretekli vikend pa je punca svoje znanje, dušo in srce pustila na ogromnem nogometnem igrišču v Moskvi.

Kot koreografinja je sodelovala na finalu svetovnega nogometnega prvenstva!

Nika Kljun je na svojem Instagram profilu delila fotografijo, s katero je razkrila, da sodeluje na zaključni prireditvi nogometnega prvenstva.

Pod fotografijo je zapisala:

"V manj kot 24 urah bo okoli dva bilijona ljudi spremljalo finale FIFA WORLD CUP 2018. Več kot počaščena sem, da sem kot koreografinja imela možnost sodelovati pri tako velikem svetovnem dogodku in soustvarjati zgodovino.

Hvala glasbeni založbi Sony Music, da ste zaupali moji viziji in mi dovolili postati del vaše družine. Sodelovanje z Willom Smithom, Ero Istrefi in Nickyjem Jamom na zaključni prireditvi svetovnega prvenstva v nogometu je nekaj, o čemer lahko le sanjaš.

 

A post shared by Nika Kljun (@nikakljun) on

Izmučena po dolgem tednu, ampak navdušena nad jutrišnjim nastopom. Vso srečo tudi vsem ostalim ekipam, ki sodelujejo pri projektu. Vsem mojim plesalcem in kreativnem partnerju - rada vas imam in vesela sem, da se bomo vedno lahko spominjali teh skupnih trenutkov.

Želim si, da bi lahko jutri plesala  vami, haha. #ljubosumna Gremo!"

Celoten zaključek si lahko ogledaš TUKAJ:

Plesalka Nika Kljun je v nedavnem Cosmo intervjuju razkrila, zaradi česa je danes tam, kjer je. TO je njen recept za uspeh!

Za vse je zaslužno moje trdo telo in spontana pot. Kar daš, se ti povrne. Čeprav imaš slab dan in te stokrat zavrnejo. Vedno sem verjela vase, ker sem vedela, da sem svojemu delu predana z ljubeznijo in se mi mora to nekje vrniti. Ne stopaš po drugih, živiš za svoje delo. To vizijo in vero sem vedno imela.

Več o Niki in njenih uspehih lahko prebereš TUKAJ.

Nika, Cosmo ekipa ti pošilja poljubčke in ti izreka iskrene čestitke ter ti želi veliko sreče tudi v nadaljnjih projektih. #yougogirl

Foto: Instagram.com/@nikakljun

Preberi še: Kraljeva družina ima nov (uradni) portret in mi se topimo!

Priporočamo tudi: Horoskop: To so stvari, ki ti v življenju (glede na tvoj astro znak) kradejo zadovoljstvo