Orkan Fiona: Jure Košir se je V ŽIVO javil iz Dominikanske in pokazal REALNO stanje (tole je grozljivo!)

"Jaz sem že veliko doživel v vremenskih razmerah, ampak kaj takega pa še ne. Ta noč je bila grozna ..." je povedal in razkril tole. 👇🏻 Ojooooj! Le kaj bo z Exatlonom? 😱

Orkan Fiona: Jure Košir se je V ŽIVO javil iz Dominikanske in pokazal REALNO stanje (tole je grozljivo!) (foto: Screenshot/planeteka.si) Screenshot/planeteka.si
21. 9. 2022

Te dni še posebej spremljamo Exatlon Slovenija, ki se odvija v Dominikanski republiki.

Teja Kralj (Exatlon) ob vrnitvi domov razkrila hude KONFLIKTE v rdeči ekipi

Orkan, ki je v nedeljo pustošil po Portoriku, je oplazil tudi Dominikansko republiko, kjer trenutno poteka snemanje tekmovalne oddaje Exatlon Slovenija. Tekmovalci in produkcijska ekipa so na varnem, orkan pa je precej škode povzročil na lokalni infrastrukturi in tudi na nekaterih poligonih. 

"Zalilo nam je hiše, situacija je v tem trenutku vsekakor neugodna," je povedal voditelj Jure Košir in poudaril, da je za varnost poskrbljeno in da se vsi tekmovalci in tekmovalke počutijo dobro.

Javil se je v ŽIVO iz Dominikanske republike. 👇🏻

"Ta noč je bila grozna. 150 km/h je pihal veter, lomil drevesa in skoraj razbijal okna. Zalilo nam je hiše. Situacija je vsekakor neugodna, v tem trenutku. Ampak rad bi povedal, da smo vsi ok, za varnost je poskrbljeno, imamo super asistenco, tudi tekmovalci, tekmovalke so vsi ok. Včeraj smo evakuirali **** ekipo in jih pripeljali v varno hišo. Ja, ampak to mora miniti in to je tropski pojav, ki se dogaja. Je pa kar neugodno, moram rečt," je dejal Jure.

Vremenske razmere bodo sicer v oddajah na Planetu vidne v prihodnjih dneh, saj so oddaje videne na malih ekranih seveda zamaknjene.

Nina (Poroka na prvi pogled) po šovu srečna v objemu TEGA Slovenca (+ razkrila nam je, KJE živita)

Fotografije: Planet TV, planeteka.si