V modi so mlajši spremljevalci

15. 3. 2008

Tilda Swanson, 47-letna oskarjevka, ki izhaja iz bogate škotske vojaške družine, živi povsem drugače, kot so od nje pričakovali.

Najprej se je odločila za igralsko kariero, nato pa za zvezo z več kot 20 let starejšim Johnom Byrnom, s katerim ima dva otroka. Z njim je srečna, kakor je tudi srečna z mladim ljubimcem Sandrom Koppom, s katerim potuje po svetu, vsake toliko časa pa jo on obišče na njenem domu in skupaj z njeno družino so vsi srečni. To je eden redkih ljubezenskih trikotnikov, kjer ni ljubosumja.

Mira Sorvino 40 & Chris Backus 26

Nekdanjemu igralcu bejzbola se 14 let starejša igralka zelo dobro poda. Poročila sta se leta 2004 in sta še danes srečno zaljubljena. V tem času sta se jima rodila tudi dva otroka.

Julianne Moore 47 & Bart Freundlich 38

Po dveh propadlih zakonih je igralka končno našla srečo z režiserjem Bartom Freundlichom. Poročila sta se leta 2003, imata pa hčerko in sina.

Kim Catrall 51 & Alan Wyse 28

V nanizanki Seks v mestu ima Kim vlogo lovke mladih fantov za eno noč. No, v resničnem življenju ima za seboj tri propadle zakone, veliko avantur in od leta 2004 srečno ljubezensko zvezo s 23 let mlajšim kuharjem Alanon Wysom.

Demi Moore 45 & Ashton Kutcher 30

Eden najbolj razvpitih parov, kjer je ona starejša. A ljubezen ne pozna meja in Ashton je z Demi srečen kot še nikoli v življenju. Žal se trudita, a Demi ne more zanositi, tako da zakona še nista kronala z naraščajem.

Vir: Lea

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan