Urška (Oopsi blog): "Najina ljubezen je bila takrat na ogromni preizkušnji."

Za uspešno zvezo se morata posameznika znati prilagoditi in sklepati kompromise, s čimer se strinja tudi Urška Pavčnik (Oopsi.si), ena najbolj uspešnih mami blogerk v Sloveniji.

Urška (Oopsi blog): "Najina ljubezen je bila takrat na ogromni preizkušnji." (foto: Instagram.com/@oopsiurska) Instagram.com/@oopsiurska
4. 10. 2018

V razmerjih ni vedno vse rožnato, ampak to še ne pomeni, da bo zveza razpadla, ali pa, da par preprosto ne more več biti skupaj. Ne. Ravno različne preizkušnje bodo pokazale, kako trdna je vajina zveza.

Iskrena izpoved o največji preizkušnji v zvezi ...

Vsak človek ima lahko drugačno zgodbo in izkušnjo z največjo oviro, ki je pretresla temelje ljubezenske zveze. Urška s spletnega portala Oopsi.si, ki jo mamice spremljajo predvsem zaradi odkritega pisanja o vseh vidikih starševstva in zveze z njenim Jonijem je pretekli vikend na svojem Instagramu spregovorila o njuni največji življenjski preizkušnji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urška Pavčnik (@oopsiurska) on

Na vprašanje, ki ji ga je zastavila njena sledilka je odgovorila:

"Uf, izzivov je bilo več. Če se osredotočim na najino zvezo, predvsem obdobje po Lukovem rojstvu. Joni je šel na porodniški dopust, kar naenkrat smo bili vsi štirje skupaj 24/7. Za marsikoga se to sliši oh in sploh pravljično, pa ni bilo. Ogromno prilagajanj in kompromisov ... najina zveza je bila takrat na ogromni preizkušnji, ampak evo ... sva "zgurala"."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urška Pavčnik (@oopsiurska) on

Materinstvo utrujuje tvojo sposobnost prilagajanja in sklepanja kompromisov

Materinstvo zagotovo ni lahka služba, je pa super priložnost za utrjevanje sposobnosti prilagajanja in sklepanja kompromisov. Urška, ki je mamica dvema fantkoma, pravi, da mame zmorejo vse, čeprav je tudi materinstvo lahko ogromna preizkušnja. Priznala je namreč, da ji je bilo v začetku, ko je Jaka dobil bratca, zelo težko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urška Pavčnik (@oopsiurska) on

"Domači in mamice so mi takrat "trobili", da je Jaka že dovolj star, da bi me moral vse ubogati, na sprehodih hoditi mirno ob meni itd. Ampak pri nas žal ni šlo tako gladko."

Zapis je nadaljevala s pripovedovanjem, da je s časom sicer vse postalo lažje, verjamemo pa, da bo Urška, ko bosta fanta postala najstnika, zopet močno potrebovala svoje znanje za sklepanje kompromisov. ;)

Pripravila: T.B.

Foto: Instagram.com/@oopsiurska

Preberi še: Uau! Poglej, kako KRASNO stanovanje imata Anamaria in Luka Dončić v Teksasu!

Priporočamo tudi: TAKO naj bi izgledal otrok Meghan Markle in princa Harry-ja!