Urška Klakočar Zupančič iskreno spregovorila o težkem zdravstvenem stanju svojega sina

Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič ne skriva dejstva, da jo je sinova bolezen močno zaznamovala in prestrašila.

Urška Klakočar Zupančič iskreno spregovorila o težkem zdravstvenem stanju svojega sina (foto: Profimedia) Profimedia
20. 6. 2022

V teh dneh se veliko govori o predsednici državnega zbora, Urški Klakočar Zupančič, zdaj pa so novinarke govori.se poiskale oseben intervju, v katerem je priznala, da je njen sin prestal težke čase. 

"Za starša ni hujšega kot nemoč, ki jo čuti, če njegov otrok preživlja nekaj hudega, kot je bolezen," je svojo pripoved za Svet24 začela Urška Klakočar Zupančič.

Zaznamovala jo je bolezen enega od dvojčkov

"Pri nas je bila to bolezen enega od dvojčkov. Dajem kapo dol vsem staršem, ki zdržijo take preizkušnje. Iskreno priznam, da me je bilo zelo strah, kaj bo z njim. Saj sploh ne vem, od kod sem črpala moč, da sem to prestala in mu nudila oporo, vse, kar je bilo možno," je bila odkrita in nadaljevala Urška.

"Včasih se mi je zdelo, da ne bom zmogla, potem pa se je rodila nova moč, za katero nisem vedela, da obstaja. Z napori smo se prebili do rešitve, ki je sinu zelo pomagala in je zdaj deček v redu. Njegova bolezen je bila lekcija, zato rada rečem, da me je otrok naučil, kaj je zares pomembno v življenju. Od tedaj so moje in naše družinske prioritete zelo urejene in spoštovane," je odločena predsednica DZ, ki ne skriva, da ji družinska sreča pomeni vse.

Urški in njeni družini na uredništvu želimo le najlepše.

Nikoli ne uganeš, kakšne čevlje med vodenjem 24ur pod mizo nosi Darja Zgonc (Kako zabavno!)

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Profimedia, Bobo, POP TV