Uradno je! Meghan Markle je že v porodni sobi in to je VSE, kar vemo o dojenčku Sussex

Ujeli smo prve novice! 👏🏼

Uradno je! Meghan Markle je že v porodni sobi in to je VSE, kar vemo o dojenčku Sussex (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2019

Palača je novico sporočila manj kot eno uro nazaj!!!!!!!

Težko pričakovani dan je končno tu! Kraljeva palača je danes javnost končno obvestila, da bosta princ Harry in Meghan Markle postala starša.

Vojvodinji so se popadki pričeli že v jutranjih urah, ob strani pa ji vsako minuto stoji njen Harry!

Medtem, ko se Meghan ne bo držala tradicije in predstavila otroka v javnosti ure  po porodu, bo palača vseeno sporočila novico, ko bo vojvodinja rodila!

Tokrat se je prvič po 42 letih zgodilo, da težko pričakovani kraljevi dojenček ne bo fotografiran na stopnicah pred krilom Lindo bolnišnice St. Mary's.

Harry in Meghan sta sicer že pred rojstvom njunega prvorojenca sporočila, da otroka ne bosta razkazovala v javnosti, kot je to s svojimi tremi otroki storila Kate Middleton (pa tudi vse druge kraljeve dame pred njo), kar pa je v resnici v svetu še dodatno podkurilo evforijo.

Več o tem si lahko prebereš v TEM članku. 

Stavnice so vse do rojstva kar buhtele od ugibanj; vse od tega kdaj bo otrok prijokal na svet, katerega spola bo, kako mu bo ime, ter tudi tega, kje bo Meghan rodila.

No, na otrokovo ime bomo sicer morali še malce počakati, je pa lepo vedeti, da je z Meghan in njuno malo štručko vse v najlepšem redu. Se strinjaš?

Na uredništvu zdaj že komaj čakamo, da bomo videli v kakšno osebo bo zrasel dojenček Sussex, že pred časom pa smo v TEM članku razkrile, kako naj bi izgledal.

Poglej, kakšna naj bi bila sin ali hčerka Harryja in Meghan:

Fotografije: Porifmedia, Youtube printscreen

Preberi še: Awwwwww! Kate Middleton je posnela ČUDOVITE fotografije malega princa Louisa (zelo REDKO!)

Priporočamo tudi: Horoskop: Ženske, rojene v TEM znamenju, so uresničitev sanj vsakega moškega!