Umrla je Simona Weiss

Sorodniki naše uspešne pevke Simone Weiss so sporočili žalostno novico.

Umrla je Simona Weiss (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
19. 12. 2015

Ni dolgo odkar smo poročali o tem, da je Simona zbolela za rakom, danes pa smo na njenem uradnem Facebook profilu zasledili, da je njen angelski glas utihnil za vedno.

"Z globoko žalostjo sporočamo, da je utihnil angelski glas in zaspalo zlato srce naše ljubljene mame in soproge Simone Weiss. Goran, Simon, Rene," so zapisali njeni najbližji.

Simona

Pevka Simona Weiss, ki je v svoji glasbeni karieri izdala 20 albumov in posnela okoli dvesto skladb, se je od medijev in javnega življenja sicer odmaknila že pred leti.

V zadnjem pogovoru za revijo Story je povedala, da je opravila diplomo na področju raziskovanja avtizma in Aspergerjevega sindroma. Študij je nadaljevala, kar ji je takrat vzelo precej prostega časa.

"Če imam kakšen prost trenutek, ga najraje preživim doma. Zelo lepo mi je bilo, ko sem se z otrokoma odpravila po gričkih, kjer smo uživali v čudoviti naravi," je takrat povedala Simona in dodala: "Glede vseh obveznosti mi je vsaka minuta dneva, ki je vedno prekratek, zelo dragocena, da sem v objemu svoje družine."

Iskreno sožalje ob izgubi izrekamo tudi v našem uredništvu.

Prisluhni Simonunemu velikemu hitu Pet poljubov:

... ali pa poslušaj čudovit duet, ki ga je posnela z Goranom Karanom: