Ufff! Po Wimbledonu je novinar ostro obsodil obnašanje Meghan Markle, razlog pa je ...

Ojoj, no, ko pogledaš na stvar iz tega vidika ... 🤔

Ufff! Po Wimbledonu je novinar ostro obsodil obnašanje Meghan Markle, razlog pa je ... (foto: Profimedia) Profimedia
17. 7. 2019

Britance je zmotil Meghanin obisk Wimbledona, saj je tam zahtevala popolno zasebnost. Na njeno zahtevo so morali sprazniti tudi več kot polovico lože. Hm.

Zaradi njenih potez je marsikdo iz angleške visoke družbe ostal brez svojega sedeža, obregnili pa so se tudi v to, da je zahtevala, da se iz njene bližine odstranijo vsi fotoaparati.

Če primerjamo Meghan s svakinjo Kate Middleton, je takšno obnašanje res malce neprimerno, saj je Kate letos na Wimbledonu celo sedela izven kraljeve lože med "navadnimi smrtniki".

Poglej, kako je Meghan s prijateljicami klepetala na Wimbledonu:

Poročanje o dogajanju na Wimbledonu je razburilo celotno britansko javnost, javno pa se je izpostavil tudi novinar Piers Morgan, ki vojvodinji ni namenil nič kaj lepih besed:

"Obsedenost z zasebnostjo Meghan in Harryja je enostavno smešna. Ne le, da je to zelo dvolično, sta tudi javni osebi, sta vojvoda in vojvodinja Sussexa.

Naj se odločita, ali si želita zasebnost ali bosta javni osebi, ker to zdaj je smešno. Če želiš imeti zasebnost, potem ne hodi v kraljevo ložo in to na račun nas davkoplačevalcev. Če želiš zasebnost, se vrni v Ameriko."

Uffff, ostro!

Zamerijo pa ji tudi, da je za dogodek oblekla kavbojke, saj je to proti pravilom kraljeve lože. Marsikdo je izpostavil, da se s takšnimi potezami norčuje iz pravil, ki bi jih lahko upoštevala že zgolj iz golega spoštovanja in vljudnosti.

Kaj praviš? 🤔 So obtožbe upravičene ali se ti zdi, da so čisto pretirane?

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Kje in kako dopustuje najbogatejša slovenska glasbenica? Preverili smo 💦🌴

Priporočamo tudi: Harry in Meghan Markle naj bi bila pripravljena za dojenčka št.2 (to je VSE, kar vemo)