Uf, ni še konec! Oče Meghan Markle v NOVEM intervjuju spregovoril o novi vnukinji Lili

Meghan in Harry zagtovo ne bosta zadovoljna, ko bosta slišala, kar je povedal. 

Uf, ni še konec! Oče Meghan Markle v NOVEM intervjuju spregovoril o novi vnukinji Lili (foto: Profimedia) Profimedia
16. 6. 2021

Drama okrog Meghan Markle in princa Harryja se nadaljuje. Vsakič, ko mislimo, da je pranje perila v javnosti končano, se zgodi nekaj novega, in tako je ravno v času, ko se je prah po burnem intervjuju z Oprah deloma polegel, javil oče Meghan Markle in v novem televizijskem intervjuju razkril, kakšni so zdaj njihovi odnosi.

Kot je povedal, je za rojstvo svoje nove vnukinje Lilibet izvedel iz medijev, ter da ga Meghan in Harry o prihodu nove družinskem članice nista obvestila.

Prav tako je priznal, da s kraljevim parom zdaj niso v stikih, ter da ju tudi sam ni kontaktiral, saj čaka, da to prva storita onadva.

"Poskusil sem pred časom, vendar nikoli nisem prišel do njiju. Na tej točki sploh nimam njune telefonske številke," je povedal v intervjuju.

TO podrobnost je svet spregledal: Prvi prizor Meghan Markle z Lilibet v naročju

"Kontaktiral sem tudi Oprah, saj sem želel pred kamero povedati svojo zgodbo. Ne zdi se mi pošteno, da cel svet pozna njuno stran zgodbe, ter da sam nisem imel priložnosti povedati svoje. Žal mi je za Harryja, ki pred celim svetom govori stvari, ki jih nikoli ne bo mogel vzeti nazaj. To me žalosti."

Razkril je tudi, kaj točno si misli o intervjuju z Oprah

Kot je povedal novinarju, se mu zdi, da je Oprah izkoristila njuno zaupanje, ter da s svojim početjem očitno nasprotujeta javnemu mnenju. "Edina, ki ima od tega korst, je Oprah," je še dodal.

Celoten video si lahko pogledaš tukaj:

"Večina sveta obožuje kraljico, medtem ko Harry pravi, da zanj ni naredila prav veliko. Zanimivo je, da je William večkrat povedal, da je prav kraljica po smrti Diane, stopila v čevlje njune mame in ju vzgajala. Vidi se, da ima kraljica Harryja rada," je povedal.

Kakšen je pravi razlog njune selitve v Združene države?

"V Los Angeles sta se očitno preselila zato, da bi začela svoj posel, in glede na to, da smo v Hollywoodu, je to verjetno delo v filmski industriji. Sicer pa sta s tem deloma že začela, saj sta z Netflixom že podpisala prve pogodbe," še dodaja. 

Fotografije: Profimedia