Uboga Meghan Markle! Družina ji povzroča NOVE TEŽAVE …

6. 8. 2018 | Vir: Nova
Uboga Meghan Markle! Družina ji povzroča NOVE TEŽAVE … (foto: Profimedia)
Profimedia

Ojooooj! In tokrat za težave (za spremembo!) ni kriv njen oče, ampak ...

Novopečena 36-letna vojvodinja Meghan Markle, ki je 19. maja dahnila da britanskemu princu Harryju, nima miru. Njena družina ji še kar povzroča težave.

Potem ko smo pisali, da ji težave povzroča oče, ki je v nedavnem intervjuju razkril bizarna dejstva o hčerki, smo sedaj naleteli na prigodo, ko so aretirali zaročenko njenega polbrata, 37-letno Darlene.

Ni bilo prvič, da se je dekle nasilno obnašalo. Že na novoletni zabavi je napadla svojega zaročenca, Meghaninega polbrata, 52-letnega Thomasa Jr., ki je leta 2016 tudi že bil za rešetkami. V pijanem stanju ji je namreč s pištolo meril v glavo.

Meghan povzroča težave tudi 53-letna polsestra, pisateljica Samantha, ki se je odločila oditi v resničnosti šov Big Brother slavnih.

Zadnji v nizu neljubih dogodkov se je zgodil malo po tistem, ko je vojvodinja Meghan izjavila, da bo odpotovala v Ameriko, da bi rešila vsa družinska nesoglasja, ki tresejo njeno družino in o katerih seveda svetovni mediji tako radi poročajo.

Zdaj so pač vsi na udaru javnosti, saj se je Meghan poročila v eno največjih evropskih kraljevih družin. Misliš, da bo Meghan sploh kdaj uspelo umiriti svojo družino, da ji ne bo več povzročala sivih las?

Vir: revija Nova
Fotografije: profimedia

Preberi še: Kraljeva drama: Oče Meghan Markle v intervjuju razkril bizarna dejstva o hčerki

Priporočamo tudi: TO je vadba, ki se je za svojo postavo poslužuje Meghan Markle

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan