Uauuuu! Katarina Benček nas je spustila v svoje prelepo stanovanje!

Katarina Benček je že stara znanka slovenskega medijskega prostora, tokrat pa je svoj glas začela redno uveljavljati tudi na Youtube. Si že videla, kako izgleda njeno stanovanje?

Uauuuu! Katarina Benček nas je spustila v svoje prelepo stanovanje! (foto: Instagram.com / _reenaah_) Instagram.com / _reenaah_
16. 3. 2018

Znano je sicer, da je Katarina Benček velja ljubiteljico vsega lepega. Poslovno, v Ljubljani ima namreč trgovino Urbani obešalnik, je namreč vpeta v modne tokove, zato njeno nadvse moderno stanovanje v resnici ni nobeno presenečenje.

VIDEO posnetek njenega stanovanja si lahko ogledaš TUKAJ:

Kot si lahko videla, v njenem stanovanju ne manjka dekliških kosov, rožnatih blazin in Adidasovih superg, kot izgleda pa je njen okus za modo navdušil tudi druge LJubljančanke, saj Katarina že razmišlja o širitvi svojega posla.

"To je na neki način delo, ki mi je pisano na kožo. Ne prodajam samo oblek, moja dodana vrednost je v tem, da ljudem stilsko svetujem. Sem neke vrste stilist, zato se stranke vračajo," je novinarki naše medijske hiše povedala Katarina in dodala, da se poskuša v položaj vsake stranke najprej vživeti, ter šele nato svetovati.

"Velik del mojega posla je tudi konstantno slikanje kolekcij, pri tem izražam svojo kreativnost in je na neki način hrana za mojo dušo. Zadnje čase sodelujem s fotografom in bodočim arhitektom Žigom Adamčičem, s katerim v kratkem pripravljava nekaj novega. Ampak več o tem pa v kratkem," je za konec še skrivnostno dodala Katarina.

Fotografije: Instagram.com / _reenaah_

Preberi še: Preveri, kaj oblika tvoje ZADNJICE pove o tvojem zdravju!

Priporočamo tudi: Zala Djuric Ribič razkrila (in celo pokazala FOTKO!), kdo je njen fant