Uauuu! Poglej, kakšno fantastično stvar je pravkar sporočila Marjetka

Odločitve, ki ti spremenijo življenje, so težke. Z eno takšnih se je pred kratkim soočila tudi glasbenica Marjetka Vovk iz dua Maraaya. Poglej, kaj je prestala in kakšno čudovito novico je pravkar sporočila - nekomu izmed vas bo spremenila živjenje!

Uauuu! Poglej, kakšno fantastično stvar je pravkar sporočila Marjetka (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
14. 6. 2017

Marjetka je od četrtega razreda osnovne šole nosila očala, njena dioptrija pa je v zadnjih letih zrasla vse do - 9.0. Brez leč in očal tako praktično ni mogla nikamor.

"Na račun tega sem se odpovedala številnim dejavnostim, kot je plavanje pod vodo. Veliko časa smo si z družino že želeli v Aqualand, pa do zdaj nismo mogli. Potem so seveda tu še športi, ki sem se jim raje izognila, takšne stvari," je iskrena Marjetka, ki je po letih odpovedovanj in prilagajanj končno zbrala pogum in se odločila za lasersko operacijo oči.

To je njena izkušnja, ki ji je spremenila življenje ... Če bi šla tudi sama na operacijo vida, ne spreglej - Marjetka pravkar podarja operacijo oči v očesnem centru Vidim iz Celja!

Marjetka je lasersko operacijo oči opravila v očesnem centru Vidim iz Celja.

"Potem, ko sem preko brata izvedela za center Vidim v Celju, sem šla na pregled k dr. Drevu in ta me je takoj prepričal. Bil je zelo prijazen, vzel si je veliko časa, predvsem pa me je prepričal s tem, da so unikatni z novo metodo ReLExSMILE," nam je zaupala Marjetka in dodala:

"To je čisto nova metoda, popolnoma neinvazivna, hiter postopek, pa tudi hitro okrevanje. Jaz sem že naslednji dan po operaciji stvari počela normalno. Mislim, da je pri drugih metodah čas rehabilitacije precej daljši, da ne govorim o ostalih zapletih, kot je suho oko in podobno. Torej, gre za neinvazivno metodo, ki ne draži oči in zagotavlja hitro okrevanje."

Priznala je, da jo je bilo strah ...

Marjetka je priznala, da jo je bilo pred operacijo strah, da bi jo bolelo.

"To je pač prvi vtis, ki si ga vsak ustvari. Spraševala sem se, ali bom lahko imela toliko časa odprte oči, v resnici pa je tako enostavno, da je že kar smešno. Operacija traja pet minut, ti samo ležiš in življenje se ti spremeni. Znova vidiš. To me je presenetilo. Nobene bolečine ni bilo, nobenega stresa, dr. Drev ti med operacijo stalno razlaga, vse mine v zelo sproščenem vzdušju," je zadovoljna Marjetka, ki obžaluje samo to, da se za kaj takšnega ni odločila že prej.

Zaradi svoje pozitivne izkušnje, ki ji je spremenila življenje, bi to zdaj rada delila z enim od vas, ki si prav tako želite na operacijo oči ...

Marjetka zato v tem trenutku podarja operacijo oči v očesnem centru Vidim iz Celja!

Si tudi sama želiš, da bi se za vedno znebila očal? Obišči Maraaya facebook profil, kjer te bodo danes (15. junija) točno ob 12. uri opoldne čakale vse potrebne informacije ... In veliko sreče! ;)