Uau! To je pravljična zabava Sije, enoletne hčerke Rebeke Dremelj!

Rebeka se tokrat oglaša z iskrivimi fotografijami zabave, ki jo je priredila svoji nadobudni enoletnici Siji za rojstni dan, in z iskrenim zapisom o njeni drugi nosečnosti.

Uau! To je pravljična zabava Sije, enoletne hčerke Rebeke Dremelj! (foto: Instagram Rebeka Dremelj) Instagram Rebeka Dremelj
11. 12. 2017

Nič novega ni, da je Rebeka rojstnodnevno zabavo svoje Sije vzela skrajno resno, prav tako pa tudi ne preseneča dejstvo, da je bila zabava pravi uspeh!

Na svoji spletni strani o zabavi sicer ni kaj veliko razglabljala, je pa zato objavila nekaj fotografij iz tokratnega rojstnodnevnega rajanja in dodala, da si kljub napornemu urniku vedno rada vzame čas za takšne družinske dogodke.

"Kot seveda vsi veste, sem ena od tistih mam, ki si za rojstne dneve otrok nakopljejo kar veliko dela ;). Tudi za praznovanje prvega (to je bilo tudi malo za mojo dušo ) ni bilo nič drugače. December je res na splošno že precej divji mesec, jaz pa seveda ne bi bila Rebeka, če si ne bi nakopala še nekaj dodatnega dela … Imela sem kar veliko predpriprav, poleg pa sva imeli nekaj dni pred praznovanjem s Sijo tudi cepljenje," je zapisala Rebeka, ki je Sijinem prvem rojstnem dnevu namenila belo-rdečo dvo nadstropno torto Nina nana.

"Kar škoda jo je bilo načeti, ampak na srečo nas je slavljenka rešila dileme in s svojo rokico zagrabila prvo dekoracijo na torti in jo tako načela ;)."

 Pa še praznočno okrašena miza ...

Pa poznaš zgodbo o Rebekini drugi nosečnosti?

In ker je praznovanje prvega rojstnega dne čas za obujanje spominov, je svojo izkušnjo z drugo nosečnostjo na blogu delila tudi Rebeka.

"Bil je april. S prijatelji ter našimi otroci, midva sva imela takrat samo Šajano, smo se odpravili k prijateljem v Bahrajn. Daleč. In ko sva se s Sandijem peljala proti Brniku, sem mu v avtomobilu rekla, da imam nek čuden občutek. Da bi znala biti noseča," je zapisala na spletni strani nepremagljiva.si.

"Nikoli ne bom pozabila tistega njegovega pogleda izpod čela in stavka: “Lubi, če si pa zdaj noseča, sva pa res najbolj plodna človeka na tem svetu.” In glej ga zlomka. Čez par mesecev sva dobila še eno punčko. Zanimivo je to, da sem zaradi svojega boljšega občutka, test naredila v Bahrajnu. Za Šajano sem na primer izvedela v Ameriki."

"Sija je bila načrtovana, ampak tisti trenutek, ko je test pokazal dve črtici, sem bila v šoku. Bila sem pripravljena na drugega otroka, želela sem si ga oziroma sva si ga zelooo, ampak po drugi strani pa nisem bila pripravljena. Razmišljala sem, kako bom šla še enkrat čez vso to nosečnost."

 

Preoblačim Miki Miško! #preobleka #babygirl #rebekadremelj

A post shared by Rebeka Dremelj Official (@rebekadremelj) on

"Zadnjih pet let, odkar sem rodila Šajano, sem imela nenehno zdravstvene težave. Najprej sam porod, ki je bil takšen, da se me Bog usmili (o tem nikoli še nisem govorila), potem težave s hormoni in ščitnico, potem rak na ščitnici, … in končno sem se malo sestavila in evo, še ena nosečnost. Seveda da sem bila malo v skrbeh, kako bo moje telo to vse zdržalo. In je. In hvala dragemu Bogu, da je, ker danes si brez Sije absolutno ne predstavljam življenja."

Fotografije: http://nepremagljiva.si/, Instagram Rebeka Dremelj

Preberi še: Pozabi na okrašeno smrečico za božič! TO je nov trend, ki je obnorel Instagram ...
 
Priporočamo tudi: Iskrena izpoved Tjaše Kokalj Jerala: Kaj se dogaja s strastno zapravljivko?