Uau! Poglej, v kakšno lepotico je zrasla hči Jureta Koširja

Jure Košir. Ne samo, da je naš priljubljeni športnik uspešen tudi po končani profesionalni smučarski karieri, še noro seksi je za svoja leta (mimogrede, 45 let ima). In te lepe gene so podedovali tudi vsi njegovi otroci.

Uau! Poglej, v kakšno lepotico je zrasla hči Jureta Koširja (foto: instagram.com/jurekosir_) instagram.com/jurekosir_
12. 6. 2017

Ker Juretu sledimo instagramu, smo odkrili čudovite družinske fotografije, kot je na primer tale z najstarejšo hčerko Alino, ki je nastala na njen rojstni dan - 6. januarja, ko je dopolnila 14 let.

 

Seems like yesterday when I was rocking the cradle.. Happy birthday big girl #alinamoja

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

Alina je najstarejši otrok Jureta in njegove nekdanje partnerice Alenke, s katero sta se pred več kot enim letom in pol ločila. Druga je na svet prijokala hčerkica Anika, najmlajši v družini pa je sin Jalen.

 

Run for a good cause #formaraton #kidsrus #running #alinamoja #anikamoja #jalenmoj

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

Vsi trije otroci se zelo dobro razumerjo tudi z Juretovo novo izbranko Simono Škrobar, s katero so se v začetku meseca maja vsi skupaj odpravili tudi na kratek dopust v Turčijo.

 

#pamukkale #türkiye

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

"Imeli smo se zelo lepo. Bilo je luštno, toplo, sproščeno, skratka zelo lepo," je svoje zadnje dopustovanje za revijo Nova opisal Jure in dodal, da so bili med izletom nastanjeni v okolici Antalije, od tam pa so se odpravljali na krajše izlete v bližini.

 

The view

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

"Ogledali smo si tudi staro grško mesto Hierapolis, kjer smo videli ruševine, pa prav pasalo je iti malce na počitek, malce ven iz Slovenije," nam je priznal oče treh otrok in dodal, da imajo sicer še veliko želja za skupne počitnice.

Nas neizmerno veseli, da je Jure po ločitvi zaživel na novo, predvsem pa si zasluži vse pohvale, ker je tako super očka.

Preberi še: Alenka Košir: "Takšni procesi ti vzamejo kar nekaj energije ..." ali pa Življenje naše nekdanje misice in pevke, Sanje Grohar, se zdi sanjsko, a ni vedno tako!