Uau! Poglej, kako seksi sina ima Sofia Vergara

Pa ne samo seksi, še pameten in dobrosrčen je. Smo se kar malo zaljubili.

Uau! Poglej, kako seksi sina ima Sofia Vergara (foto: Profimedia) Profimedia
28. 12. 2016

Slavni otroci so v letu 2016 preprosto vladali modnemu svetu. Kendall Jenner, Dylan Jagger Lee, Hailey Baldwin, Gigi Hadid in Kaia Gerber so znani potomci hollywoodske elite, ki so v letošnjem letu povsem prevzeli modno industrijo.

Nikakor pa ne smemo pozabiti na še enega slavnega otroka, ki se je podal v manekenstvo. Tu je 24-letni sin Sofie Vergara (ji tudi ti na prvi pogled nikakor ne bi prisodila, da ima sina?) Manolo Gonzalez Vergara.

Manolo Vergara

Vse kaže, da je fant rojen za manekenski poklic. V zadnji izdaji revije Paper je v družbi manekenke Stevie DeFelice doživel svoj manekenski debi.

Na fotografiji v črni obleki sproščeno sedi ob lepotici in pije koktajl. Razbito ogledalo na tleh pa nakazuje na film slavnega španskega režiserja, Pedra Almodovarja, Zlomljeni objemi (Broken embraces).

"Hvala @papermagazine in @jimmymarble za priložnost," je maneken zapisal ob fotografiji na svojem Instagram profilu. "In hvala, ker mi je bilo dovoljeno sedeti poleg Stevie DeFelice. Upam, da ji slednje ni povzročilo prevelikih travm," se je pošalil.

Fotografijo z modnega snemanja je na Instagramu delila tudi ponosna mama Sofia.

Si vedela, da se je, preden je postala del zasedbe Sodobne družine, tudi ona ukvarjala z manekenstvom. Na to nas je spomnila z nedavno objavo svoje fotografije iz 80-ih let (glej spodaj!).

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Se strinjaš, da je pot na prvo fotografiranje Manole morala izgledati nekako takole:

(Jep, mati in sin sta skupaj nastopila v reklami za šampone za lase v letu 2014.)

Potrebno pa je opozoriti, da Gonzalez Vergara ni le model z dobrimi geni. Manola je tudi režiser, ki trenutno snema svoj kratki film z naslovom Post Mortem.

Ja, veliko talenta in lepote prihaja iz te družine. Kaj praviš, ali Manolo tudi v prihodnosti čaka obetavna manekenska kariera? Deli svoje mnenje pod objavo na našem Facebooku.

Preberi še: Si želiš popolnih oblin kot jih ima Sofia Vergara? To je njen trening (+ dieta)!

Priporočamo tudi: To so stavki, ki jih nikoli ne izreci!