Uau! Poglej, v kako KRASNI obleki je Pippa Middleton svetu predstavila prvorojenca

Mlajša sestra Kate Middleton le nekaj dni po porodu izgleda naravnost fantastično!

Uau! Poglej, v kako KRASNI obleki je Pippa Middleton svetu predstavila prvorojenca (foto: Profimedia) Profimedia
23. 10. 2018

Pippa Middleton je pozornost svetovne javnosti pridobila na poroki svoje sestre Kate in princa Williama. Navdušila je namreč tako s svojo lepoto kot tudi s krasno postavo. 

Novopečena mamica se je še v petek mudila na poroki princese Eugenie, dva dni kasneje pa je že povila svojega prvorojenca in prvega nečaka vojvodinje Kate.

Fantka, katerega ime starša zaenkrat še nista izdala, veselo pričakujejo tudi kraljeva bratranca in sestrična. Ponosna teta Kate je zagotovo vesela, da so njeni otroci dobili novega člana za igro, saj imata s Pippo izjemno lep odnos že vse od otroštva. 

Poglej, kako je le nekaj dni pred porodom izgledala na poroki princese Eugenie:

Čeprav je od poroda minil le dober teden, so fotografi mlado družinico že ujeli med prvim sprehodom. 

Mlada mamica je na sprehodu kar žarela. Kot izgleda, bo kmalu dobila nazaj tudi svojo znamenito postavo, saj je v času nosečnosti pridno telovadila in ni pridobila veliko kilogramov. Tudi novopečeni očka je kar žarel od ponosa. Na sprehodu sta se jim pridružila še pasja hišna ljubljenčka, ki sta ves čas zaščitniško hodila poleg vozička.

Kljub temu, da dostopnih fotografij še ni mogoče najti na spletu, je Pippa že dokazala, da ji več kot odlično gre od rok tudi 'mama stil', saj je za sprehod izbrala obleko temno modre barve z rožnatim potiskom blagovne znamke Kate Spade in zraven obula udobne bele superge znamke Jimmy Choo. K celotni opravi je dodala jopico podobnega odtenka kot obleka in velika sončna očala.

TO je obleka, ki jo je na prvi sprehod nosila Pippa Middleton:

Obleko lahko kupiš na TEJ spletni strani, zanjo pa bi morala odšteti 367.14 evra, njeno celotno opravo in srečno družino na sprehodu pa si lahko ogledaš TUKAJ!

Nedvomno bo po takšni kombinaciji z veseljem segla marsikatera novopečena mamica, saj je preprosta, a hkrati modna. 

Novi družinici pa želimo predvsem veliko prespanih noči in še več cartanja!

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: TO zimo bomo modne kose iskale v TEH (nepričakovanih) barvah

Priporočamo tudi: 28 najbolj SSSSTRAŠNIH filmov vseh časov (priporočen ogled V DVOJE)