Nikoli ne uganeš, kaj po koncu kariere DANES počne Robert Kranjec!

Uau, nismo vedeli, da je Robert po duši tako kreativen!

Nikoli ne uganeš, kaj po koncu kariere DANES počne Robert Kranjec! (foto: Facebook/Robert Kranjec) Facebook/Robert Kranjec
29. 1. 2023

Po končani karieri smučarskega skakalca se je Robert Kranjec odločil več časa posvetiti svoji družini, ženi Špeli in hčerki Piki, ter svoji ljubezni do kolesarjenja.

Kot je takrat priznal za govori.se, se je takoj po Planici odpravil na kolo, v svoji garaži ima namreč tako 'specialko' kot tudi gorsko kolo. In če je še takrat na vprašanje, kaj bo počel v prihodnosti in ali bo poprimil za frizerske škarje (Rober je po izobrazbi frizer), odgovoril, da je odprt za vse in da bo videl, kaj se mu bo ponudilo, je včeraj na Radiu 1 razkril, da je našel svojo (novo) strast.

Rober Kranjec danes šiva smučarske drese!

Fantastično, kajne? Nismo vedeli, da je Robert po duši tako kreativen! 😍

S tem je ostal dovolj blizu svoji prvotni ljubezni – smučarskim skokom – a hkrati počne nekaj kreativnega, zagotovo pa mu ostane več časa za družino kot prej.

Pot Špele in Roberta do starševstva je bila sicer zelo težka, zato par še toliko bolj ceni skupne trenutke s svojo 6-letno Piko.

"Življenje je dobilo smisel, življenje ima drugo vrednost. Kako hudo mi je bilo, ko sva z Robijem čakala, da pride. Minute so bile dolge celo življenje. Vedela sem, da je tam daleč, da je že najina. Čakala sva, da bo tukaj, da bo z nama v dnevni. In je prišla," nam je Špela nekaj časa nazaj povedala tukaj.

"Dnevi so bolj polni in radostni, odkar nama je življenje obarvala najina krasna deklica Pika," je Robi pred časom priznal naši novinarki in dodal, da ga je staršev­stvo naučilo potrpežljivosti, prav tako pa je vplivalo tudi na njegovo lestvico prioritet.

"Stvari, ki so se mi včasih zdele pomembne, se mi danes ne zdijo več," je namreč povedal Robi, ki je prvi stik za posvojitev dobil prek modne oblikovalke Maje Štamol Droljc in njenega moža.

"Bila sta prva posvojitelja otroka iz Gvineje Bissaua in tudi pri nas se je tako nekako vse skupaj začelo. Sicer pa sva, podobno kot Maja in njen soprog, tudi midva deklico posvojila neposredno od njene biološke mame," je pojasnil športnik in dodal, da sta Afrika in njihova kultura še vedno velik del njihovih življenj.

"Do konca življenja bova hvaležna za vso pomoč Klavdiji in Milošu J., ki sta nama bila pripravljena pomagati in stati ob strani v postopku, čeprav naju nista poznala. Pomoč je zdaj prerasla v veliko prijateljstvo, ki ga gojimo še danes," je pred časom še zaupal naši novinarki.

Robert, tako tebi kot tvoji družinici želimo veliko uspeha in zadovoljstva! 😊

Fotografije: Facebook/Robert Kranjec

Preberi še: Družinica Sussex je prispela v Južno Afriko, in mi imamo PRVE fotografije

Priporočamo tudi: Tudi tebe zanima, kje je Kim Kardashian na Emmyjih 'kiksnila'? Tukaj 👇