Uau! Moraš videti reklamo, ki jo je posnela Indira Ekić

Indiri, ki se lahko s komentatorskimi veščinami v oddaji Od težaka do junaka ob bok postavi Jasni Kuljaj in Andreju Milutinoviču, se je sreča nasmehnila še na enem področju!

Uau! Moraš videti reklamo, ki jo je posnela Indira Ekić (foto: Instagram/Indira Ekić) Instagram/Indira Ekić
27. 3. 2018

Po tem, ko je dobila novo postavo, nov nos in novega fanta ter novo službo (v komentatorski oddaji Od težaka do junaka), je bivši tekmovalki in finalistki prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija uspelo še nekaj.

Indira je zahvaljujoč svoji predanosti novemu načinu življenja postala ambasadorka športne prehrane Enemon in z njimi celo posnela reklamo!

Kako se je odrezala, poglej v videu:

Če jo spremljaš na njenem Instagram profilu, veš, da še vedno pazi pri prehrani in pridno telovadi pod budnim očesom svojega fanta, trenerja Matica Kolenca.

Mimogrede, si že videla njune skupne fotografije, ki smo jih objavili pretekli teden v fotogaleriji (tudi s poljubom sta nas razveselila!)?

Kot je zaupala reviji Nova, pa sta se z izbrancem že skupaj preselila na svoje v Ljubljani.

"Danes lahko rečem, da mi je šov odprl povsem nova vrata," je povedala in razkrila, da je po koncu šova pridobila nekaj kilogramov nazaj.

"Še vedno treniram in na zadnjem tehtanju sem pridobila pet kilogramov. Predvsem mišične mase. Je pa res, da je nekaj naredila tudi voda. Ko smo se v šovu merili, smo bili povsem dehidrirani. Ampak glavno je, da se še vedno počutim odlično!"

Nam se zdi, da je Indira videti bolje, kot kadarkoli in za to ji čestitamo!

Iz nesamozavestnega dekleta se je razvila v čudovito, pozitivno in srečno žensko. Veseli in ponosni smo, ko vidimo, da se tudi takšnim končno nasmehne sreča!

Preberi še: Indira Ekić (The Biggest Loser Slovenija) objavila novo fotografijo, na kateri je skoraj neprepoznavna!

Priporočamo tudi: Natalija (Zvezde plešejo): "Miha je čudovit človek, topel, senzibilen, ... pa tudi temperamenten in strasten"